Мінцифри запустило нову платформу «Дія.Освіта»

Мінцифри запустило нову платформу «Дія.Освіта»

20:10,
17 Травня 2023
2233

Мінцифри запустило нову платформу «Дія.Освіта»

20:10,
17 Травня 2023
2233
Мінцифри запустило нову платформу «Дія.Освіта»
Мінцифри запустило нову платформу «Дія.Освіта»
«Дія.Освіта» містить сотні освітніх серіалів про найзатребуваніші професії на ринку праці, симулятори з реальними задачами, подкасти, вебінари та гайди.

Міністерство цифрової трансформації запустило нову платформу «Дія.Освіта». Про це повідомила пресслужба відомства.

«Через повномасштабну війну мільйони людей втратили роботу чи бізнес і змушені починати життя спочатку. Саме тому проєкт "Дія.Цифрова освіта" масштабується у платформу "Дія.Освіта". Тут можна безоплатно не лише здобути корисні цифрові навички, а й повністю опанувати нову професію», — йдеться в повідомленні.

«Дія.Освіта» містить сотні освітніх серіалів про найзатребуваніші професії на ринку праці, симулятори з реальними задачами, подкасти, вебінари та гайди. Обличчями курсів стали експерти, відомі діячі та лідери думок. 

На платформі можна налаштувати персоналізоване навчання і пройти повний цикл здобуття професії. Для цього потрібно: 

  • зареєструватися і пройти профорієнтаційний тест;
  • отримати рекомендації та обрати професію; 
  • подивитися освітній серіал;
  • пройти симулятор, який імітує реальну робочу ситуацію;
  • отримати сертифікат;
  • знайти вакансію у своєму регіоні.

Ознайомитися з платформою можна за посиланням.

Нагадаємо, у квітні Національне агентство України з питань державної служби (НАДС) запустило три нові освітні серіали на платформі «Дія.Цифрова освіта» про ефективну взаємодію в команді та розуміння кризових ситуацій.

Раніше студенти молодіжної програми Upshift від ЮНІСЕФ створили безкоштовний освітній серіал про фінансову грамотність та принципи працевлаштування для платформи «Дія.Цифрова освіта».

Серіал містить 5 епізодів, кожен з яких триває до 20 хвилин. Серед головних тем — пошук роботи, персональний бюджет, інфляція, депозити тощо. 

Фото: Мінцифри / телеграм

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду