У «Дії» з'явилася гра «Армія дронів»

У «Дії» з'явилася гра «Армія дронів»

15:01,
8 Квітня 2023
2491

У «Дії» з'явилася гра «Армія дронів»

15:01,
8 Квітня 2023
2491
У «Дії» з'явилася гра «Армія дронів»
У «Дії» з'явилася гра «Армія дронів»
Функціонал «Армії дронів» дозволяє донатити без потреби виходити з гри.

У застосунку «Дія» запустили гру «Армія дронів», у якій можна спробувати себе в ролі оператора безпілотників. Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

«На початку повномасштабної війни користувачі "Дії" підіймали моральний дух, граючи в "Байрактар" у "Дії". Тепер час керувати безпілотниками. Ми вдосконалили функціонал і головне — додали можливість донатити, не виходячи з гри», — йдеться в повідомленні відомства.

Ціллю гри є нищити ворожі колони танків. Спалюючи ворожу техніку віртуально, можна донатити та допомагати військовим боротися з ворогом в реальності.

Над розробкою «Армії дронів» працювали спільно з компанією iLogos. 

Нагадаємо, нещодавно в Україні також запустили гру Death from Above, де можна спробувати себе в керуванні українськими дронами та боротися з російською армією. 

Розробляють гру фінська студія Rockodile Games та українська Octobear Knight Games. Видавцем є новий німецький паблішер Lesser Evil.

Частину доходів Death from Above спрямують українським благодійним організаціям «Повернись живим» і «Армії дронів».

У лютому компанія Microsoft випустила доповнення до відеогри Flight Simulator. Симулятор дозволить користувачам спробувати себе в ролі пілота цифрової копії «Мрії».

Фото: Мінцифри/телеграм
Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду