Уночі в Instagram стався збій

Уночі в Instagram стався збій

09:30,
22 Травня 2023
1629

Уночі в Instagram стався збій

09:30,
22 Травня 2023
1629
Уночі в Instagram стався збій
Уночі в Instagram стався збій
Технічну несправність усунули за кілька годин.

Уночі 22 травня в соцмережі Instagram компанії Meta Platforms Inc. стався масштабний збій. Сотні тисяч людей у всьому світі не могли користуватися застосунком. Про це повідомив Reuters.

За даними ресурсу з моніторингу проблем і збоїв Downdetector, понад 100 тисяч користувачів у Сполучених Штатах, 24 тисяч у Канаді та більше 56 тисяч у Великій Британії мали проблеми з використанням інстаграму. На піку система отримала 175 тисяч повідомлень про несправність соцмережі.

У користувачів в Україні вночі також спостерігалися проблеми з роботою інстаграму: не оновлювалася стрічка, неможливо було переглядати сториз та профілі інших користувачів. Не працювала й ПК-версія програми.

Компанія повідомила, що причиною збою стала технічна проблема, яку оперативно усунули, щоб відновити роботу застосунку.

«Раніше сьогодні технічна проблема призвела до того, що у деяких людей виникли проблеми з доступом до Instagram. Ми вирішили цю проблему якомога швидше для всіх, на кого це вплинуло»,  зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, очікується, що Instagram випустить програму для обміну текстовими оновленнями, яка буде конкурувати з Twitter. За даними ЗМІ, вона може дебютувати вже в червні.

Фото: Claudio Shwarz / Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду