Кількість користувачів у Facebook сягнула двох мільярдів

Кількість користувачів у Facebook сягнула двох мільярдів

13:16,
2 Лютого 2023
2511

Кількість користувачів у Facebook сягнула двох мільярдів

13:16,
2 Лютого 2023
2511
Кількість користувачів у Facebook сягнула двох мільярдів
Кількість користувачів у Facebook сягнула двох мільярдів
Дохід Meta знизився на 4% за останній рік, однак все одно перевершив прогнози.

Кількість щоденних користувачів соцмережі Facebook досягла двох мільярдів. Про це йдеться у квартальному звіті компанії Meta про прибуток, передає Engadget.

За четвертий квартал 2022 року у соцмережі зʼявилося 16 мільйонів нових користувачів. Щоденна кількість користувачів іншого проєкту Meta, WhatsApp, також нещодавно перевищила 2 мільярди. 

Завдяки зростанню числа користувачів соцмереж найбільше джерело рекламних доходів компанії продовжує зростати навіть на тлі скорочення бізнесу Meta. Нещодавно у листопаді компанія скоротила понад 11 тисяч робочих місць.

Хоча дохід Meta знизився на 4% за останній рік, доходи компанії у $32,2 мільярди перевершили прогнози.

Під час розмови з аналітиками гендиректор Meta Марк Цукерберг припустив, що Meta продовжить скорочувати бізнес з метою підвищення ефективності.

Наступним пріоритетом компанії є розвиток генеративного штучного інтелекту. «Одна з моїх цілей для Meta — розвивати дослідження, щоб стати лідером у генеративному штучному інтелекті», зазначив Цукерберг.

Meta також продовжує зазнавати серйозних збитків на своїх інвестиціях у метавсесвіт. Reality Labs — підрозділ, який курує проекти віртуальної реальності, доповненої реальності та метавсесвіту —втратив у четвертому кварталі 2022 року 4,3 мільярда доларів та майже 14 мільярдів доларів за весь рік. У наступному році компанія очікує втратити на Reality Labs ще більше грошей.

Утім, фінансова директорка Meta Сьюзан Лі запевнила, що компанія збирається продовжувати значні інвестиції цю сферу, враховуючи значні довгострокові можливості, які вона відкриває.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду