Meta запровадила ігрову підписку для власників її VR-гарнітур

Meta запровадила ігрову підписку для власників її VR-гарнітур

11:20,
27 Червня 2023
1139

Meta запровадила ігрову підписку для власників її VR-гарнітур

11:20,
27 Червня 2023
1139
Meta запровадила ігрову підписку для власників її VR-гарнітур
Meta запровадила ігрову підписку для власників її VR-гарнітур
Meta Quest+ надає доступ до двох нових ігор у віртуальній реальності щомісяця.

Компанія Meta Platforms запровадила підписку для власників VR-гарнітур її виробництва під назвою Meta Quest+, яка надаватиме користувачам доступ до двох нових ігор щомісяця. Meta Quest+ уже доступний в онлайн-крамниці компанії.

Нові ігри запускатимуться для підписників Meta Quest+ першого числа кожного місяця. У них можна буде грати доти, поки дійсна підписка. У липні передплатники отримають доступ до ігор «Pixel Ripped 1995» і «Pistol Whip», у серпні — до «Walkabout Mini Golf» від Mighty Coconut і «Mothergunship: Forge» від Terrible Posture Games.

Quest Pro

Meta Quest+ коштує 7,99 долара на місяць, проте до 31 липня діятиме акційна пропозиція про приєднання до підписки за 1 долар за перший місяць.

Quest 2

Віртуальне середовище для ігор Meta Quest+ сумісне з гарнітурами Quest 2, Quest Pro та Quest 3, вихід якої анонсують на вересень 2023 року.

«Послуга передплати ознаменувала останню спробу Meta отримати постійний дохід від свого підрозділу Reality Labs, який розробляє технології віртуальної реальності та доповненої реальності, — зазначено в публікації CNBC. — Reality Labs зафіксувала операційний збиток у розмірі 3,99 мільярда доларів США в першому кварталі компанії, отримавши при цьому 339 мільйонів доларів доходу. У понеділок акції Meta впали на 3,5%».

Уточнимо, за даними Bloomberg, у березні Meta знизила ціни на свої VR-гарнітури до 33%. У червні компанія знизила ціну на свою гарнітуру Quest 2 вдруге після анонсу про запуск гарнітури Quest 3 восени.

Нагадаємо, минулого тижня компанія анонсувала, що дозволить користуватися гарнітурами Quest 2 і Quest 3 дітям від 10 років під контролем батьків.

Фото: Meta

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду