The New York Times купила гру Wordle

The New York Times купила гру Wordle

14:15,
2 Лютого 2022
2274

The New York Times купила гру Wordle

14:15,
2 Лютого 2022
2274
The New York Times купила гру Wordle
The New York Times купила гру Wordle
Автори:
Її інтегрують у сайт видання.

Американська газета The New York Times купила онайн-гру Wordle.

Газета не розкриває суму угоди, однак пише, що купила Wordle за ціною «в нижньому діапазоні семизначних сум», тобто щонайменше за мільйон доларів.

Wordle інтегрують у сайт газети, де вона доповнить кросворди, Spelling Bee, Letter Boxed, Tiles і Vertex тощо. New York Times Games доступні користувачам за окрему передплату. Водночас у NYT запевнили, що на момент переходу Wordle залишиться доступною для нових та існуючих гравців, а в ігровий процес не вноситимуть жодних змін.

Інженер-програміст Джош Вардл створив гру в жовтні 2021 року. Wordle щодня пропонує гравцям шість спроб, щоб відгадати слово з п’яти букв. За останні декілька місяців вона стала популярною — нині в неї грають мільйони користувачів щодня. Є й українська версія цієї гри — «Словко».

У січні 2022 року The New York Times Co. оголосила про купівлю компанії Athletic Sports Media за 550 тисяч доларів. Головна мета – подвоїти кількість підписників цифрових медіа та охопити молодшу аудиторію.

Нагадаємо, вчені з Оксфордського університету заявили, що відеоігри не викликають залежності, а навпаки покращують психічне здоров’я і самопочуття людей. Як свідчать результати експерименту, гравці, які отримують задоволення від ігор, почуваються набагато краще.

Фото: Getty Images

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду