Видання The NYT запустило новий застосунок із подкастами

Видання The NYT запустило новий застосунок із подкастами

11:48,
18 Травня 2023
1256

Видання The NYT запустило новий застосунок із подкастами

11:48,
18 Травня 2023
1256
Видання The NYT запустило новий застосунок із подкастами
Видання The NYT запустило новий застосунок із подкастами
Видання розширює інтеграцію з аудиторією.

Видання The New York Times запустило застосунок для передплатників для прослуховування подкастів під назвою New York Times Audio. Про це повідомлено на сайті NYT.

У застосунку представлені найкращі подкасти видання, як-от The Daily, The Ezra Klein Show, Hard Fork, Modern Love, The Run-Up та інші, створені виключно для нової платформи. Вони варіюватимуться від коротких новин до контенту про стиль життя, розгорнутої публіцистики, повідомило The TechCrunch.

Зокрема, користувачі застосунку зможуть слухати нове шоу The Headlines , у якому репортери NYT обговорюють три найважливіші історії дня. Також щовихідних з'являтимуться нові епізоди знакового подкасту видання This American Life.

«The New York Times інвестувала значні кошти в аудіопрограми як ще один спосіб охопити свою аудиторію, особливо тих, хто хоче займатися журналістикою в дорозі, наприклад, коли їде на роботу, гуляє з собакою, біжить або подорожує,  зазначено у публікації  Ізоляція цього вмісту у власному додатку, звичайно, дає NYT більш прямий зв’язок зі своєю аудиторією, а це означає, що він також може збирати більше даних про поведінку користувачів, наприклад, те, що люди транслюють і завантажують. Але його привабливість може бути обмеженою, оскільки додаток не матиме каталогу подкастів, який би конкурував з існуючими платформами».

Нагадаємо, команда UkraineWorld записала англомовний подкаст зі Святославом Вакарчуком.

Фото: The NYT

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду