В Україні створили гру, де в ролі Маска треба бити Путіна та Кадирова

В Україні створили гру, де в ролі Маска треба бити Путіна та Кадирова

14:56,
7 Квітня 2022
2929

В Україні створили гру, де в ролі Маска треба бити Путіна та Кадирова

14:56,
7 Квітня 2022
2929
В Україні створили гру, де в ролі Маска треба бити Путіна та Кадирова
В Україні створили гру, де в ролі Маска треба бити Путіна та Кадирова
Автори:
Привернути увагу якомога більшої кількості людей до війни в Україні і запропонувати їм зробити фінансовий внесок — таку мету ставлять автори проєкту.

Українські розробники створили гру, де в ролі американського бізнесмена, засновника компанії SpaceX та генерального директора компанії Tesla Ілона Маска треба бити президента Росії Володимира Путіна та голову Чечні Рамзана Кадирова під пісню «Ой у лузі червона калина». Про це пише GameDev DOU.

Ініціатором гри виступив фонд Palianytsia. Створила її команда волонтерів, яка складалася з основного Unity-розробника та чотирьох художників. «Два тижні тому, перед тим, як почався твіттер-шторм Маска та товариша з Роскосмосу, ми мали свій брейншторм в фонді. Думали, що ми можемо зробити нестандартного, аби достукатись до великої кількості звичайних людей, які б нам могли задонатити. На ранок приходжу і мені кажуть: "Дивись, що тут несеться", — і показують твіти та фотожаби. В мене одразу виникла ідея, було б прикольно і собі щось зробити, класно було б гру. Одразу спало на думку зробити щось у стилі Street Fighter, не знаю, чому, але одразу така асоціація виникла. Тому ми почали шукати технологію, як це зробити, як намалювати, і ітераціями дійшли до такого варіанту», — розповідає один з ініціаторів проєкту

Привернути увагу якомога більшої кількості людей до війни в Україні і запропонувати їм зробити фінансовий внесок — таку мету ставлять автори проєкту. «Поки що Маск не відреагував, але це наша мета номер один, тож не залишаємо надії. Загалом в гру пограли вже понад 10 тисяч користувачів із багатьох країн. Завдяки їй вже зібрано біля $10 тисяч, зокрема є внески у криптовалюті», — розповідають автори проєкту.

Нагадаємо, 21 березня віцепрем'єр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що в застосунку «Дія» запустили онлайн-гру «єБайрактар», у якій за допомогою бойового безпілотника необхідно збивати російські танки.

Фото: GameDev DOU

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду