Українська акторка звернулася до правоохоронців через домагання колеги. Актор у відповідь назвав її «безсловесною масовкою»

Українська акторка звернулася до правоохоронців через домагання колеги. Актор у відповідь назвав її «безсловесною масовкою»

14:39,
11 Вересня 2020
7349

Українська акторка звернулася до правоохоронців через домагання колеги. Актор у відповідь назвав її «безсловесною масовкою»

14:39,
11 Вересня 2020
7349
Українська акторка звернулася до правоохоронців через домагання колеги. Актор у відповідь назвав її «безсловесною масовкою»
Українська акторка звернулася до правоохоронців через домагання колеги. Актор у відповідь назвав її «безсловесною масовкою»
Інцидент між акторами Тетяною Острецовою та Володимиром Владимировим трапився на зйомках серіалу «Скажена лікарня» 22 серпня.

Українська акторка Тетяна Острецова, до якої на знімальному майданчику нібито домагався колега по зйомках Володимир Владимиров, звернулася до правоохоронних органів із заявою про кримінальне правопорушення. Про це акторка повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Актриса звинувачує колегу в тому, що він домагався до неї на знімальному майданчику. Інцидент трапився 22 серпня на зйомках серіалу «Слід», де Володимир Владимиров грав лікаря-інфекціоніста. Серіал знімає Space Production на замовлення телеканалу СТБ.

«Якийсь Владимиров Володимир під час сцени неодноразово ліз своїми руками мені поміж ніг. У першому дублі у нього це вийшло. Коли в сцені мене потрібно було тримати за коліна, нібито заспокоювати, цей м***к ліз мені між ніг. У другому дублі, коли він підбігає до мене ззаду, він лапав мене за сідниці. Моя помилка в тому, що я одразу ж не зупинила знімання, тому що я чітко розуміла, що якщо я дам собі зараз слабинку і пущу на самоплив емоції, далі я вже не зможу працювати, оскільки всередині вже була істерика, і тому я боялася, що через мене зірветься зміна. Я це визнаю і шкодую, що не припинила це!» – зазначила пані Острецова у своєму Facebook. Пост зібрав понад тисячу коментарів та 178 поширень.

Актриса наголосила, що всі домагання відбувались перед камерою, тому завдяки відео вона може підтвердити правдивість своїх слів. 

«Упродовж 4-5 дублів цей збочинець кожен раз намагався підніматися рукою вище колін, але я викручувалася. Я досі відчуваю на своєму тілі відчуття від цього морального виродка. Я впевнена, що я не перша дівчина, з якою він так вчинив. Всі мовчать», – зауважила акторка. 

У коментарях до посту Тетяни Острецової Володимир Владимиров називав її «неадекватною» та «напізомбі».

«Безсловесна масовка 7 (!) дублів знущалася над знімальною групою, намагаючись вкусити медсестру (знімали про сказ), кожен раз режисер вибачався, що до мене і медсестри претензій немає, а ось неадекватна актриса все ніяк не «врубалася» як грати. Режисерське завдання я виконав, хоч що мені, що Даші (медсестрі - ми з нею працювали в парі) це далося нелегко», - написав пан Владимиров.

2 вересня на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook актор опублікував фотографії зі зйомок серіалу «Слід», де подякував своїм колегам по знімальному майданчику Михайлу Романову та Даші Міллер за почуття гумору та чудову гру. 

Однак у своїх коментарях він не коментував теми сексуальних домагань. Дмитро Колосов, засновник групи акторів та асистентів Києва CinCin, стверджує, що пан Владимиров прокоментував цю ситуацію Спілці кінематографістів. Актор повністю відкидає звинувачення у сексуальних домаганнях.

За матеріалами розслідування інциденту Спілкою кінематографістів та об’єднанням CinCin, які Mediasapiens передав Дмитро Колосов, в епізоді лікар (Володимир Владимиров) і медсестра (Даша Міллер) повинні були ловити й утримувати буйну хвору (Тетяна Острецова).

Сцена була динамічна - пан Владимиров порівняв її зі сценою із серіалу «Живі мерці», коли зомбі намагається вирватися і всіх покусати.

Даша Міллер, яка грала медсестру, підтвердила що в сцені відбувалась активна боротьба (за сценарієм). Між сценами актриса зверталася до Тетяни Острецової, чи все в гаразд, і отримала ствердну відповідь.

Після сцени актриса відразу пішла шукати другого режисера, щоб звинуватити пана Владимирова в домаганнях. Невдовзі про цю ситуацію знав увесь знімальний майданчик.

За словами актора, «Острецова була одягнена в легінси зі слизької матерії, вона рухалася швидко і виривалася. Протягом кількох дублів її доводилося ловити як доведеться. Не виключено, що в якийсь із дублів міг бути дотик в т.ч. і в інтимних зонах». 

За словами акторів, це була сьома сцена після 8 годин роботи на майданчику. Актори описують свій стан як «сильна перевтома».

Mediasapens напряму звернувся до Володимира Владимирова в соціальних мережах з проханням прокоментувати інцидент на знімальному майданчику. Однак відповіді поки не отримав.

Згідно з даними сайту Kliker, Володимиру Владимирову 51 рік. Акторську кар’єру він почав наприкінці 1980-х років. У 1988 році він зіграв у фільмі «Нові пригоди янкі при дворі короля Артура». Також виконував роль президента Франції Еммануеля Макрона в серіалі Володимира Зеленського «Слуга народу».

Тетяні Острецовій 22 роки. Акторське мистецтво вона вивчала в Ukraian Film School. Знімалась у серіалах «Новенька», «Сліпа», у короткометражках «Пікнік» Віри Яковенко та «Об’єктивно» Віктора Придувалова.

Нагадаємо, що з появою руху #Metoo багатьох діячів кіно, шоу-бізнесу та журналістики також звинуватили в домаганнях. Через ці звинувачення багато з них були змушені були піти з професії. Серед них і актор Кевіна Спейсі, через що Netflix вирішив дозняти серіал «Картковий будинок» з ним у головній ролі без актора.

Фото: Facebook

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду