Майже дві сотні німецьких акторів і актрис одночасно зробили камінг-аут

Майже дві сотні німецьких акторів і актрис одночасно зробили камінг-аут

20:41,
5 Лютого 2021
3837

Майже дві сотні німецьких акторів і актрис одночасно зробили камінг-аут

20:41,
5 Лютого 2021
3837
Майже дві сотні німецьких акторів і актрис одночасно зробили камінг-аут
Майже дві сотні німецьких акторів і актрис одночасно зробили камінг-аут
Автори:
«Ми можемо грати людей з сексуальною ідентичністю, відмінною від нашої», – наголошують діячі культури.

185 німецьких акторів і актрис зробили колективний камінг-аут як лесбіянки, геї, бі- та трансперсони, квір, інтерсексуали та небінарні люди. Їхні портрети та інтерв'ю опублікувало видання Süddeutsche Zeitung Magazine, пише «Медуза».

Серед учасників акції Годехард Гізі, який грав в серіалі «Вавилон-Берлін»; Марк Вашков, відомий за роллю у фільмі Терренса Маліка «Таємне життя»; Марен Кройман, яка грала в серіалі «Не намагайтеся це повторити».

Багато учасників цієї акції раніше зізналися перед родичами і друзями, але не говорили суспільству відкрито про приватне життя, побоюючись наслідків для кар'єри. За допомогою публічного колективного камінг-ауту вони хочуть домогтися більшого визнання для представників ЛГБТ в театрі, в кіно і на телебаченні.

Також актори і актриси опублікували свій маніфест на 16 мовах: «До сих пір існувала думка, що якщо ми розкриємо певні межі нашої ідентичності, а саме нашу сексуальну і гендерну ідентичність, то раптово втратимо здатність грати певних персонажів і стосунки. Начебто це несумісно з нашою здатністю переконливо втілювати ролі для глядачів. Але цієї несумісності не існує. Ми актори. Нам не обов'язково бути тим, кого ми граємо. Ми граємо інших людей – в цьому суть нашої роботи. Ми можемо грати вбивць, не вбиваючи. Ми можемо рятувати життя, не вивчаючи медицину. Ми можемо грати людей з сексуальною ідентичністю, відмінною від нашої».

Нагадаємо, з 2024 року «Оскар» за найкращий фільм вручатимуть стрічкам, де буде більше жінок, представників етнічних меншин та ЛГБТ.

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
paroplav
21:09 / 05.02.2021
А собственно какая разница. Мы и так знаем что эти миром управляют педерасты. Если попытаетесь забанить)) https://ru.wiktionary.org/wiki/%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82 и другие извращенцы. Мне просто интересно, как лесбиянки и пи.... геи, собираются продолжать жизнь на этой сраной планете?
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду