Регіональним директором Rakuten Viber в Україні став екскерівник AIN.UA Ілля Бошняков

Регіональним директором Rakuten Viber в Україні став екскерівник AIN.UA Ілля Бошняков

12:11,
10 Квітня 2024
862

Регіональним директором Rakuten Viber в Україні став екскерівник AIN.UA Ілля Бошняков

12:11,
10 Квітня 2024
862
Регіональним директором Rakuten Viber в Україні став екскерівник AIN.UA Ілля Бошняков
Регіональним директором Rakuten Viber в Україні став екскерівник AIN.UA Ілля Бошняков
Бошняков відповідатиме за адаптацію нових функцій вайберу для українського ринку, а також за партнерства, маркетинг та комунікації в Україні. Раніше ці функції виконував керівник з офісу в Болгарії.

Колишній керівник технологічного видання AIN.UA Ілля Бошняков став першим регіональним директором Rakuten Viber в Україні. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Як повідомляється, Ілля Бошняков очолить локальну команду Rakuten Viber та відповідатиме за адаптацію нових функцій для українського ринку та української діаспори користувачів у світі, а також за партнерства, маркетинг та комунікації в Україні.

«Я давно захоплююсь ідеєю Rakuten Viber, який спочатку зробив застосунок стандартом для багатьох аспектів щоденного життя, а тепер на цій основі побудував цілу екосистему з продуктів, контенту і сервісів. Я радий доєднатися до команди та разом працювати над рішеннями, які мають помітний позитивний ефект для користувачів, бізнесів і економіки в цілому», — прокоментував своє призначення Бошняков.

Раніше за цей напрямок у компанії відповідав віцепрезидент з глобального маркетингу та розвитку Rakuten Viber Атанас Райков, який працював з офісу в Болгарії. Райков каже, що Бошняков відповідатиме за локальні запуски нових продуктів і рішень, а також за те, щоб Україна отримувала всі нововведення від Rakuten Viber якомога швидше.

«Ми в Rakuten Viber будуємо широку екосистему інтегрованих функцій і послуг як елементів стратегії супер-аппа, корисних і безпечних і для користувачів, і для бізнесу. Україна є однією з ключових країн для Rakuten Viber, і ми шукали лідера, який добре розуміє місцевий ринок та як наш продукт може найкраще відповідати йому. Ми прискіпливо шукали потрібну людину, і тепер, коли Ілля нарешті до нас приєднався, ми плануємо значно розширювати нашу діяльність в Україні», — сказав Райков.

(ОНОВЛЕНО) У коментарі MediaSapiens Ілля Бошняков розповів, що одним з його завдань на посаді буде поява у вайбері більше корисних медіасервісів та перевірених джерел, а також підтримка регіональних медіа.

«Говорячи про медіа, я разом з командою працюватиму над тим, щоби в Rakuten Viber з’явилося ще більше корисних сервісів та перевірених джерел. Втім Viber і зараз має репутацію платформи, яка не підходить для забороненого, фейкового та іншого неприйнятного контенту, який стікається на інші платформи. Rakuten Viber залишається безпечним місцем для дітей, нас із вами та наших батьків.

Наразі ми інвестуємо додаткові ресурси і час на підтримку саме регіональних медіа. Маючи актуальний локальний контент, такі медіа за нашої підтримки швидко набирають десятки тисяч підписників за тижні. Гіперлокальність — це підхід, за яким Rakuten Viber працює по всьому світу, і це в тому числі те, що робить його таким популярним та корисним для людей», — сказав Бошняков.

Він додав, що видавці медіа можуть зв'язатися з компанією для допомоги в пошуку аудиторії на платформі Viber.

Нагадаємо, 15 січня компанія Rakuten відкрила офіс у центрі Києва та повідомила, що призначить регіонального менеджера в Україні.

Цього року Rakuten Viber запустив новий продукт для бізнесу та низку нових функцій, серед головних — бізнес-дзвінки та папки для чатів

Раніше Ілля Бошняков протягом 8 років очолював технологічне медіа AIN.UA. За останні три роки він запустив нові проєкти AIN.Capital, AIN.Business і Recruitika. До ЗМІ Ілля керував рекрутингом та HR у групі британських технологічних компаній, що охоплюють індустрії FinTech, GameDev, MarTech та інші.

У вересні 2023-го Ілля Бошняков продав видання AIN.ua. Новим керівником та власником медіа став засновник OSINT-агентства Molfar Артем Старосєк. Головним редактором видання AIN.ua став колишній редактор української IT-спільноти DOU Олександр Стрельников.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду