У вайбері з'явиться функція впорядкування чатів у папки

У вайбері з'явиться функція впорядкування чатів у папки

13:45,
7 Березня 2024
1366

У вайбері з'явиться функція впорядкування чатів у папки

13:45,
7 Березня 2024
1366
У вайбері з'явиться функція впорядкування чатів у папки
У вайбері з'явиться функція впорядкування чатів у папки
Папки допоможуть користувачам заощаджувати час та керувати чатами залежно від пріоритетів.

У месенджері Viber поступово починають розгортати нову функцію під назвою «папки», яка дає змогу впорядковувати чати й канали, найбільш актуальні для користувачів. Про це повідомила пресслужба компанії Rakuten Viber.

Функція папок дає користувачам можливість створювати до п’яти спеціальних папок на додачу до вкладки «Усі», яка автоматично включає всі чати й канали. Тож можна створити окремі папки для чатів з друзями, з родиною, чатів про роботу або з сусідами, окремі папки для новинних каналів.

«Rakuten Viber є найпопулярнішим застосунком для спілкування в Україні, тож папки допоможуть українцям заощаджувати час та управляти чатами залежно від пріоритетів. Зберігаючи всі чати від колег у папці під назвою "робота", буде зручно швидше керувати завданнями протягом робочого тижня. Під час вихідних папки "друзі" або "сім’я" можна перевіряти в першу чергу, відклавши робочі чати до понеділка», — йдеться у повідомленні.

Зазначено, що кількість чатів та каналів, які можна зібрати в одну папку, необмежена. Також один чат або канал можна додавати в кілька папок одночасно. До папок можна додавати всі особисті чати, групові чати, канали та спільноти. Проте приховані за PIN-кодом чати та повідомлення від компаній віднести до папок не вдасться.

Користувачі можуть називати папки на свій розсуд та позначати всі чати й канали з папки як прочитані кількома кліками, що спрощує прочитання та управління. Непрочитаний значок із цифрою на назві папки вказує на кількість непрочитаних чатів та каналів у цій папці.

Наразі функція перебуває в стадії тестування, папки поступово стануть доступними для всіх користувачів Rakuten Viber версії 22.0 і вище протягом наступних місяців. Користувачі з понад десятьма чатами, яким уже доступна функція, побачать оголошення про доступність папок при відкритті програми. Папки також можна активувати, перейшовши до вкладки «Додатково» на головному екрані чатів, вибравши «Керування папками» та додавши до папок потрібні чати та канали.

Нагадаємо, в січні у месенджері «Вайбер» з’явився новий сервіс бізнес-дзвінків, який дає змогу безкоштовно телефонувати компаніям у застосунку.

Фото: Rakuten Viber

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду