Компанія Rakuten Viber оновила функцію «Ідентифікація абонентів»

Компанія Rakuten Viber оновила функцію «Ідентифікація абонентів»

19:17,
22 Травня 2024
2357

Компанія Rakuten Viber оновила функцію «Ідентифікація абонентів»

19:17,
22 Травня 2024
2357
Компанія Rakuten Viber оновила функцію «Ідентифікація абонентів»
Компанія Rakuten Viber оновила функцію «Ідентифікація абонентів»
Користувачі месенджера на Android зможуть дізнаватися імена незнайомих абонентів під час вхідних дзвінків.

У месенджері «Вайбер» розширили функцію «Ідентифікація абонентів» в Україні. Окрім ідентифікації дзвінка як потенційно безпечного чи небезпечного через спам або шахрайство, застосунок зможе підказувати, кому саме належить невідомий номер, з якого телефонують. Про це повідомила пресслужба компанії Rakuten Viber.

Ім’я людини відображатиметься на основі найбільш вживаного варіанту в контактній книзі інших користувачів застосунку. Після завершення виклику будуть запропоновані інші дії — набрати номер ще раз, повідомити про спам, розпочати чат і зберегти контакт.

Наразі оновлена функція доступна для 10% користувачів, а до кінця травня нею зможуть скористатися всі українці з Rakuten Viber на Android. Загалом можливість ідентифікації додали в 97 країнах. 

Користувачі Rakuten Viber з версії 22.7.0 можуть увімкнути ідентифікацію абонента в розділі «Виклики й повідомлення» (Додатково — Параметри — Виклики й повідомлення). Функцію можна увімкнути й вимкнути на своєму пристрої та за потреби вимкнути ідентифікацію себе в інших людей. 

Зазначимо, що у вайбері вже доступні й інші функції для безпеки та приватності: наскрізне шифрування, двоетапна авторизація, захист важливих чатів PIN-кодом та повідомлення, які видаляються автоматично в заздалегідь визначений час.

Нагадаємо, у квітні в месенджері «Вайбер» реалізували нову функцію «Стислий виклад чату» із застосуванням технології штучного інтелекту ChatGPT. Нова функція аналізує від 5 до 100 непрочитаних повідомлень у груповому чаті та виокремлює з них ключові пункти в одне повідомлення. 

З березня у вайбері поступово розгортають нову функцію під назвою «папки», яка дає змогу впорядковувати чати й канали, найбільш актуальні для користувачів

Фото: Rakuten Viber

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду