Viber запускає режим вікторини для перевірки знань учнів

Viber запускає режим вікторини для перевірки знань учнів

16:38,
16 Вересня 2020
4689

Viber запускає режим вікторини для перевірки знань учнів

16:38,
16 Вересня 2020
4689
Viber запускає режим вікторини для перевірки знань учнів
Viber запускає режим вікторини для перевірки знань учнів
Автори:
Нова функція буде корисна всім, хто бажає перевірити знання учасників спільноти з певної теми.

Комунікаційна платформа Viber запустила режим вікторини в опитуваннях в групових чатах і спільнотах для того, щоб викладачі могли легко перевірити рівень знань серед учнів та студентів з певної теми. Про це повідомляє пресслужба компанії Rakuten Viber.

Для того, щоб створити вікторину, необхідно:

● Обрати спільноту або груповий чат та натиснути на іконку “Створити опитування” у нижній частині екрану;

● У спливному вікні обрати режим вікторини та додати запитання, можливі варіанти відповіді та, якщо потрібно, короткий опис правильної відповіді;

● Обрати правильний варіант та натиснути кнопку «Створити».

Після того, як користувач створив вікторину у спільноті або у груповому чаті, іншим учасникам буде видно, скільки людей проголосувало за кожний варіант. Тільки після надання відповіді можна буде побачити, який вираз був правильним з коротким описом чому. Відповіді кожного з учасників вікторини у спільноті залишатимуться прихованими навіть для самого автора опитування. Він зможе побачити лише загальний відсоток відповідей, тоді як у групових чатах автор зможе побачити, як відповів кожен.

Ця функція буде корисна всім, хто бажає перевірити знання/розуміння чи думку учасників спільноти або просто провести інтерактивні вікторини на різні тематики.

«Наприкінці минулого навчального року процес диджиталізації навчання отримав шалені темпи буквально за один день у всьому світі. Лише за кілька днів весь освітній процес був перенесений з аудиторій до будинків та квартир учнів та вчителів. Багато учнівських, викладацьких та батьківських чатів у Viber були створені саме для того, щоб підтримати навчання. Переглядаючи дані за цей та аналогічний період минулого року, кількість користувачів, які спілкуються у спільнотах, подвоїлась. Це свідчить про те, що Viber - цінний помічник у ці складні часи», - стверджує Анна Знаменська, директор з розвитку бізнесу Rakuten Viber.

Нагадаємо, під час пандемії у Viber також з’явилось багато оновлень. Зокрема, функція групових відеодзвінків, чат-бот із нагадуванням про важливі події, та зникаючі повідомлення для відправлення чутливої інформації, ось як номерів банківських карток.

Фото: Rakuten Viber

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду