У центрі Києва відкрився офіс Rakuten

У центрі Києва відкрився офіс Rakuten

13:33,
15 Січня 2024
2374

У центрі Києва відкрився офіс Rakuten

13:33,
15 Січня 2024
2374
У центрі Києва відкрився офіс Rakuten
У центрі Києва відкрився офіс Rakuten
Власник застосунку для обміну повідомленнями та спілкування Viber призначить регіонального менеджера в Україні.

У центрі Києва сьогодні, 15 січня, відкрився офіс Rakuten. Про це повідомила компанія Rakuten Group, власник застосунку для обміну повідомленнями та спілкування Viber у своєму пресрелізі.

В Україні група представлена трьома компаніями: Rakuten Viber, Rakuten Advertising і Rakuten Rewards, які мають команди з розробки та маркетингу в Києві та Одесі.

Відкриваючи новий офіс у Києві, Rakuten оголосила про намір приєднатися до української ініціативи «Дія.City» з розвитку ІТ-сектору країни у 2024 році.

«Новий київський офіс дозволить місцевій команді працювати разом, ефективніше розробляти технологічні продукти та послуги для користувачів у всьому світі, зміцнюючи репутацію України як центру ІТ-інновацій», — зазначено у повідомленні.

Плани Rakuten щодо відкриття офісу з’явилися після того, як голова правління та генеральний директор Rakuten Хіроші Мікітані супроводжував урядовців Японії під час візиту в Україну у вересні 2023 року. Виконуючи функції представника приватного сектора Японії, Мікітані зустрівся з лідерами України, зокрема з Президентом України Володимиром Зеленським і віцепрем’єр-міністром України та міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим.

«Rakuten послідовно підтримує Україну протягом війни та демонструє відданість її народу, економіці та післявоєнній відбудові», — йдеться у пресрелізі компанії.

Зазначено, що серед планів з розвитку присутності Rakuten в Україні — додатковий набір працівників у технологічному секторі та призначення регіонального менеджера.

Офіс Rakuten у Києві

Також у компанії анонсували запуск цифрового гаманця для користувачів застосунку Viber. Сервіс запрацює в Україні після його успішного впровадження в кількох європейських країнах. Ця послуга надасть користувачам Viber в Україні, де застосунок встановлено на 98% смартфонів, нові фінансові послуги, включаючи можливість надсилати гроші в країну та з країни за допомогою безпечних миттєвих транзакцій, повідомили в компанії.

Нагадаємо, у 2023 році Rakuten підписав меморандум про партнерство з VEON Ltd. щодо співпраці для реконструкції інфраструктури країни за допомогою відкритих мереж радіодоступу і цифрових послуг.

Rakuten Group через свою онлайн-платформу для пожертв зібрала на підтримку України понад 1,3 млрд єн.

Гендиректор Rakuten Хіроші Мікітані у лютому 2022 року пожертвував українському уряду 1 млрд єн на гуманітарну допомогу. Взимку 2023-го він підтримав пожертвування та доставку 500 генераторів громадянам України через ініціативу «Самурай». Указом Президента Мікітані був нагороджений національним орденом «За заслуги» на знак визнання його зусиль і зусиль Rakuten Group.

Нагадаємо, 30 листопада 2023 року Rakuten Viber оголосив про запуск в Україні нової передплати Viber Plus з додатковими функціями для користувачів месенджера.

Фото: Rakuten Group

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олександр
09:16 / 01.03.2024
Добридень. день тому я потрапив під шахрайські дії третіх осіб, які у повідомленні з логотипом Вайбер надіслали мені інформацію, нібито мені треба пройти активацію і в іншому випадку я заблокований. Через смс мені був висланий шестизначний код, який я відправив на старичку Вайбер. Після цього мій акаунт Вайбер був заблокований. На всі мої звернення через чатбот надходить стандартна відповідь, що мій обліковий запис заблокований. Багато років я є порядним користувачем цього мессенджера і ніколи не використовував його ні в шахрайських ні в інших протиправних діях. Більш того, цей месенджер, Вайбер, сьогодні є чи не єдиним засобом спілкування з моєю сім'єю, яка перебуває в евакуації у Великій Британії. Будь ласка, або допоможіть мені зв'язатися з київським офісом Ракутен, або передайте їм мого листа з проханням відновити обліковий запис. Дуже сподіваюсь на вашу допомогу! З повагою. Олександр Чеховський, 0675640967.
Уважний глядач
14:47 / 15.01.2024
Ви сильно здивуєтесь, але в Україні понад 2 роки працює Rakuten TV, вони були першими, хто створив україномовний інтерфейс серед ОТТ-платформ... www.rakuten.tv/ua
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду