У вайбері запрацював сервіс бізнес-дзвінків

У вайбері запрацював сервіс бізнес-дзвінків

18:25,
30 Січня 2024
1299

У вайбері запрацював сервіс бізнес-дзвінків

18:25,
30 Січня 2024
1299
У вайбері запрацював сервіс бізнес-дзвінків
У вайбері запрацював сервіс бізнес-дзвінків
Послуга для користувачів безкоштовна.

У месенджері «Вайбер» з’явився новий сервіс — бізнес-дзвінки. Він дасть користувачам змогу безкоштовно телефонувати компаніям у застосунку. Про це повідомила пресслужба Rakuten Viber.

Опитування клієнтів компанії Rakuten свідчать, що 91% споживачів віддають перевагу брендам, які пропонують можливість телефонувати або надсилати повідомлення. Бізнес-дзвінки у вайбері доповнять бізнес-повідомлення в застосунку. Завдяки новому інструменту клієнти самі зможуть обирати канал, через який вони хочуть зв'язатися з брендом.

Функція дзвінка в чаті дає змогу клієнтам телефонувати компаніям безпосередньо в застосунку, отримуючи спеціальні пропозиції від бренду, інформацію про статус замовлення чи наявність товару. Це також дає брендам можливість пропонувати додаткові послуги й товари під час розмови.

Крім того нова функція буде корисною і для обслуговування клієнтів, які перебувають за кордоном, забезпечуючи їм можливість легко спілкуватися з власним банком чи готелем в іншій країні.

Деякі компанії в Україні вже підключили бізнес-дзвінки за допомогою офіційних партнерів Rakuten Viber, серед них: «Ощадбанк», мережа аптек «Бажаємо здоров’я» та інші.

Бізнес-дзвінки у вайбері будуть доступні для користувачів безкоштовно, незалежно від їхнього місця перебування. Компанії можуть підключити свій звичайний номер колцентру або призначити новий для дзвінків у месенджері.

Нагадаємо, 15 січня в центрі Києва відкрився офіс Rakuten. Також компанія заявила про намір приєднатися до української ініціативи «Дія.City» з розвитку ІТ-сектору країни у 2024 році.

Фото: Rakuten Viber

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду