У тіктоку з’явився акаунт передвиборчої кампанії Джо Байдена

У тіктоку з’явився акаунт передвиборчої кампанії Джо Байдена

09:50,
12 Лютого 2024
684

У тіктоку з’явився акаунт передвиборчої кампанії Джо Байдена

09:50,
12 Лютого 2024
684
У тіктоку з’явився акаунт передвиборчої кампанії Джо Байдена
У тіктоку з’явився акаунт передвиборчої кампанії Джо Байдена
Обліковий запис орієнтований передовсім на молодіжну аудиторію.

Кампанія з переобрання президента Джо Байдена запустила офіційний обліковий запис у застосунку ТіkТоk. Обліковий запис @bidenhq дебютував у неділю, 11 лютого, під час святкування нового року за місячним календарем у Китаї та «Суперкубка 58» у США, повідомило CNBC.

Обліковий запис заслуговує на увагу, оскільки тікток заборонено встановлювати на пристрої, видані федеральним службовцям. Наприкінці 2022 року Джо Байден підписав закон, який заборонив використовувати тікток на більшості федеральних державних пристроїв.

Кілька штатів і Нью-Йорк також пішли за цим прикладом і заборонили застосунок на службових пристроях минулого року, вказуючи на широкий спектр проблем безпеки.

Радники кампанії Байдена повідомили NBC News, що обліковий запис у тіктоці, найбільш популярному серед молоді, є частиною зусиль, щоб зустріти виборців там, де вони є.

За словами консультантів кампанії, в акаунті на тіктоці регулярно публікуватимуть оновлення, як це робиться в інших соцмережах, включаючи Threads, Instagram, Facebook, X і Truth Social.

@bidenhq

lol hey guys

♬ Fox nfl theme - Notrandompostsguy

Перший допис стосувався «Суперкубка 58». Закадровий голос поцікавився у Байдена, за яку команду він уболіває, на що президент відповів, що є фанатом Eagles.

«Наша Римська імперія охоплює виборців, де б вони не були (чи правильно я зробив)?» — прокоментував заступник керівника передвиборної кампанії Байдена Роб Флаерті The Washington Post. Вислів «Римська імперія» — це мем, щоб сказати про те, за що людина глибоко переймається і про що не може перестати думати.

«Молодь по всій країні чекала цього моменту, — прокоментував творець політичного контенту покоління Z Аарон Парнас. — Президент зустрічає нас там, де ми є, і ми допоможемо йому в цьому».

Застосунок ТіkТоk є актуальним серед молодих людей, у тому числі тих, хто має право голосу в США. Згідно з даними Pew Research, опублікованими наприкінці 2023 року, приблизно третина опитаних 18–29-річних громадян у США заявили, що вони регулярно отримують новини в тіктоці.

Нагадаємо, офіційний акаунт Джо Байдена в соцмережі Threads створили в листопаді 2023 року.

Фото: президент США Джо Байден / Getty Images

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду