Twitter заблокував перегляд контенту без авторизації

Twitter заблокував перегляд контенту без авторизації

10:05,
3 Липня 2023
1814

Twitter заблокував перегляд контенту без авторизації

10:05,
3 Липня 2023
1814
Twitter заблокував перегляд контенту без авторизації
Twitter заблокував перегляд контенту без авторизації
Для незареєстрованих користувачів з'являється повідомлення про потребу зареєструватися або ввійти в обліковий запис.

Люди без облікового запису в твітері й ті, хто не авторизувався, більше не можуть переглядати публічні облікові записи й твіти, як це було можливо раніше. Таку ситуацію власник соцмережі Ілон Макс назвав «тимчасовою».

Якщо незареєстрований користувач намагається переглянути твіт, сайт пропонує йому ввійти або зареєструвати обліковий запис у твітері. Інтернет-користувачі почали помічати зміни наприкінці минулого тижня.

«Тимчасовий надзвичайний захід. Ми настільки розігнали дані, що це знижувало якість обслуговування звичайних користувачів», — написав Ілон Маск.

Оглядачі CNN зазначили, що обмеження публічного доступу до твітеру може бути спробою збільшити базу користувачів платформи, яка завжди була значно меншою, ніж у її конкурентів, таких як фейсбук та інстаграм.

Як відомо, Твіттер також запровадив тимчасові обмеження на кількість публікацій, які бачать користувачі соцмережі за добу.

Спершу Маск повідомив, що верифіковані акаунти тимчасово обмежені читанням 6000 публікацій на день, тоді як неверифіковані і нові неверифіковані користувачі зможуть переглянути лише 600 і 300 повідомлень відповідно.

Пізніше він повідомив про збільшені ліміти на добову кількість переглядів твітів:

  • для верифікованих — з 6000 до 10 000;
  • для неверифікованих — з 600 до 1000;
  • для новостворених і неверифікованих — з 300 до 500.

Фото: Pexels

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду