Twitch запускає функцію створення відеокліпів із трансляцій

Twitch запускає функцію створення відеокліпів із трансляцій

12:28,
11 Липня 2023
1467

Twitch запускає функцію створення відеокліпів із трансляцій

12:28,
11 Липня 2023
1467
Twitch запускає функцію створення відеокліпів із трансляцій
Twitch запускає функцію створення відеокліпів із трансляцій
Короткі відео формату Stories стануть доступними у жовтні.

Користувачі мобільного застосунку Twitch, створеного для потокових трансляцій, восени зможуть поширювати короткі відеокліпи. Функція Discovery Feed стане загальнодоступною, до того часу компанія має намір випускати обмежені версії функції для тестування її алгоритмів, повідомило видання Tech Crunch, посилаючись на заяву компанії Twitch Interactive.

Discovery Feed — нова функція, схожа на представлену в тіктоку, яка забезпечує показ кліпів з потокових трансляцій користувачів, навіть коли вони не перебувають у прямому ефірі. Очікується, що це дасть змогу «стримерам», які мають не надто багато підписників, привертати більше уваги до свого контенту.

«Twitch — це живі інтерактивні канали, наша ціль не полягає в тому, щоб глядачі  годинами переглядали стрічку кліпів, — йдеться в повідомленні компанії у її блозі. — Наша інвестиція у кліпи зумовлена тим, щоб допомогти глядачам знайти ваш канал, щоб вони приєдналися до вас і вашої спільноти під час трансляції».

Уже зараз платформа відкриває можливість передавати відео на ютуб, а з серпня 2023 року дозволить користувачам передавати кліпи на тікток.

Редактор кліпів буде доступний на мобільних пристроях. У застосунку запроваджують нову функцію редагування, яка дасть змогу авторам самостійно трансформувати відео зі своїх потокових трансляцій для кліпів у вертикальний формат.

У жовтні 2023 року Twitch також планує впровадити формат коротких відео Stories. Автори матимуть можливість обирати аудиторію: зможуть залишати відео загальнодоступними для перегляду або обмежувати їх видимість тільки для платних підписників. Зазначено, що на Stories поширюватимуться правила спільноти Twitch. Їх модерація відбуватиметься за допомогою автоматичної технології сканування тексту та зображень.

Нагадаємо, у травні Instagram дозволив користувачам завантажувати ролики Reels. Канали трансляцій, через які зокрема можна поширювати відеоконтент, з'явилися у цій соцмережі у червні.

Фото: Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду