TikTok розширює монетизацію контенту

TikTok розширює монетизацію контенту

17:12,
4 Травня 2023
1575

TikTok розширює монетизацію контенту

17:12,
4 Травня 2023
1575
TikTok розширює монетизацію контенту
TikTok розширює монетизацію контенту
Компанія шукає спосіб розвинути відносини з користувачами і рекламодавцями на тлі потенційної заборони у США.

TikTok запустив сьогодні програму Pulse Premiere, яка дозволяє рейтинговим авторам контенту отримувати половину доходу від відеореклами, що з’являється під їхніми дописами на TikTok. Про це повідомило видання The Washington Post.

Продукт під назвою Pulse Premiere є частиною програми TikTok Pulse. Зараз Pulse доступний лише для перших 4% відеопостів — на основі кількості лайків, коментарів та часу перегляду. Тим часом новий продукт буде доступним для всіх постів. Це ще одна можливість отримання доходу для платформи та налагодження відносин соцмережі з користувачами і рекламодавцями.

Першими до програми приєдналися акаунти медіакомпаній BuzzFeed та NBCUniversal, спортивних організацій UFC і WWE та інші.

Платформа оголосила про запуск Pulse Premiere у той час, коли багато видавців намагаються впоратися зі складними економічними умовами, що призводить до звільнень і скорочення витрат. Водночас для TikTok, який опинився під загрозою блокування в США, це ще одна можливість отримати прибуток і налагодити відносини з рекламодавцями та видавцями, зазначило видання.

«Йдеться про те, як ми можемо дійсно диверсифікувати наш портфель», — зазначив глобальний керівник стратегії монетизації продуктів у TikTok Рей Цао.

Нагадаємо, торік китайська компанія ByteDance отримала рекордний прибуток — EBITDA зріс на 79% — до 25 мільярдів доларів. 80% доходів компанія заробила в Китаї, а соцмережа TikTok усе ще була дотаційним проєктом.

Фото: Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду