Платформа Bluesky вимушено призупинила реєстрацію нових користувачів

Платформа Bluesky вимушено призупинила реєстрацію нових користувачів

14:10,
3 Липня 2023
1390

Платформа Bluesky вимушено призупинила реєстрацію нових користувачів

14:10,
3 Липня 2023
1390
Платформа Bluesky вимушено призупинила реєстрацію нових користувачів
Платформа Bluesky вимушено призупинила реєстрацію нових користувачів
Після притоку новачків з Twitter розробникам доведеться швидко реалізувати оновлення застосунку Bluesky.

Децентралізована платформа для спілкування Bluesky тимчасово призупинила реєстрацію нових користувачів через проблеми з продуктивністю. Вони виникли внаслідок притоку нових людей, у той час як Ілон Маск повідомив про нововедення у соцмережі Twitter, повідомило видання The Verge.

«Ми тимчасово призупинимо реєстрацію у Bluesky, поки наша команда продовжує вирішувати наявні проблеми з продуктивністю. Ми повідомимо вас, коли коди запрошень відновлять роботу. Незабаром ми радо вітатимемо більше користувачів у нашій бета-версії», — зазначили у компанії.

1 липня користувачі Bluesky почали повідомляти про повільне завантаження постів. У Bluesky тим часом заявили, що мають справу з «рекордно високим трафіком». За словами інженера компанії Пола Фрейзі, найближчим часом випустять оновлення мобільного застосунку Bluesky, щоб виправити ситуацію.

Це сталося після того, як у суботу у твітері для користувачів були введені обмеження на кількість твітів, які можна переглядати впродовж дня. Її власник Ілон Маск повідомив, що це «тимчасовий надзвичайний захід», в умовах коли фіксується дуже високий рівень збору даних і маніпуляцій системою.

Так, для нових неверифікованих користувачів встановили ліміт у 500 твітів на день, для діючих неверифікованих — 1 тисячу твітів, а для верифікованих – 10 тисяч твітів на день.

Притік нових користувачів після цих нововведень у твітері відбувся також у соцмережі Mastodon. За даними трекера, 1–2 липня на платформі з’явилося понад 26 тисяч нових акаунтів.

Нагадаємо, наприкінці лютого 2023 року в Google Play з’явилася версія децентралізованої платформи Bluesky для iOS, а в квітні — для Android. Наприкінці квітня вона охоплювала 25 тисяч людей, які користувалися платформою в режимі бета-тестування.

Фото: Bluesky

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду