Маск впровадить у Twitter раду з модерації контенту

Маск впровадить у Twitter раду з модерації контенту

11:53,
29 Жовтня 2022
1539

Маск впровадить у Twitter раду з модерації контенту

11:53,
29 Жовтня 2022
1539
Маск впровадить у Twitter раду з модерації контенту
Маск впровадить у Twitter раду з модерації контенту
Щодо контенту, змін у політиці Twitter поки що не планують.

Новий власник Twitter, мільярдер, генеральний директор Tesla і SpaceX Ілон Маск оголосив, що у Twitter буде рада з модерації контенту. 

«Twitter сформує раду з модерації контентуpу за принципом розмаїтості. До початку роботи ради ми не ухвалюватимемо жодних важливих рішень щодо контенту чи відновлення доступу до облікових записів», — зазначив Маск.

Щодо контенту, додав він, змін у політиці Twitter поки що не передбачається.

Нагадаємо, цього тижня Ілон Маск став власником Twitter. Сума завершеної угоди про купівлю соцмережі склала 44 мільярди доларів. Свої посади в компанії залишили виконавчий директор Параг Агравал, фінансовий директор Нед Сігал, Віджая Гадде, керівник відділу юридичної політики, довіри та безпеки та Шон Еджетт, головний юрисконсульт.

У березні 2022 року Ілон Маск став власником 9,2% акцій Twitter, пакет акцій міг обійтися бізнесмену майже в $2,9 млрд. Наразі він — найбільший зовнішній акціонер Twitter. За даними ЗМІ, пакет Маска у чотири рази перевищує частку засновника соцмережі Джека Дорсі, який володіє 2,25% акцій компанії. 9 квітня Маск мав стати членом ради директорів Twitter, однак відмовився долучатися до неї.

Фото: Flickr

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Welkom to durka
10:49 / 30.10.2022
Так, а в коментарях одне гімно????????‍♂️
я Зе-ХUЙЛО лалала
23:50 / 29.10.2022
я Мародер клоун зелеленський трикратно ваші мізерні пенсії краду безсовітно як кончений гівном смердячий підораст лалала!
denn
20:36 / 29.10.2022
Портативный Обогреватель со скидкой 50%. Пpeкpасно и быстро нагревает помещение (Невероятно мощный), подключается прямо к розетке в стене, оснащен безопасным керамическим нагревательным элементом, очень экономный и бесшумный, есть таймер. КУПИТЬ за 449 грн.----- min.lc/obogrev
ПЕНСІОНЕРИ
20:19 / 29.10.2022
по 220000гривень в місяць незаслуженої зарплати мають приорітетно450 злодіїв-депутатів верховної з-Ради незважаючи на війну, а на суттєве підвищення пенсій всім пенсіонерам грошей тіпа немає бо ми не в приорітеті і основна маса голодаючих пенсіонерів мають мізерні пенсії ажж по 2000гр.в місяць! питається: А ДЕ Є їхня СОВІСТЬ з крадущим пенсії бандитом зеленським? чому не скорочена кількість депутатів до 150 чоловік коли населення з 45міліонів скоротилося приблизно до 25міліонів? то над ким вони депутати? над мертвими душами? за що ці мародери-депутати мають надвисокі зарплати? коли пенсіонери помирають від недоїдання і без лікування немаючи коштів на покупку ліків!!! ЦЕ ГАНЬБА НА ДЕРЖАВНОМУ РІВНІ!!!
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду