ms.detector.media
29.10.2022 11:53
Маск впровадить у Twitter раду з модерації контенту
Маск впровадить у Twitter раду з модерації контенту
Щодо контенту, змін у політиці Twitter поки що не планують.

Новий власник Twitter, мільярдер, генеральний директор Tesla і SpaceX Ілон Маск оголосив, що у Twitter буде рада з модерації контенту. 

«Twitter сформує раду з модерації контентуpу за принципом розмаїтості. До початку роботи ради ми не ухвалюватимемо жодних важливих рішень щодо контенту чи відновлення доступу до облікових записів», — зазначив Маск.

Twitter will be forming a content moderation council with widely diverse viewpoints.

No major content decisions or account reinstatements will happen before that council convenes.

— Elon Musk (@elonmusk) October 28, 2022

Щодо контенту, додав він, змін у політиці Twitter поки що не передбачається.

Нагадаємо, цього тижня Ілон Маск став власником Twitter. Сума завершеної угоди про купівлю соцмережі склала 44 мільярди доларів. Свої посади в компанії залишили виконавчий директор Параг Агравал, фінансовий директор Нед Сігал, Віджая Гадде, керівник відділу юридичної політики, довіри та безпеки та Шон Еджетт, головний юрисконсульт.

У березні 2022 року Ілон Маск став власником 9,2% акцій Twitter, пакет акцій міг обійтися бізнесмену майже в $2,9 млрд. Наразі він — найбільший зовнішній акціонер Twitter. За даними ЗМІ, пакет Маска у чотири рази перевищує частку засновника соцмережі Джека Дорсі, який володіє 2,25% акцій компанії. 9 квітня Маск мав стати членом ради директорів Twitter, однак відмовився долучатися до неї.

Фото: Flickr

ms.detector.media