Маск в чотири рази збільшує вартість підписки  в Twitter Blue

Маск в чотири рази збільшує вартість підписки в Twitter Blue

09:49,
31 Жовтня 2022
1130

Маск в чотири рази збільшує вартість підписки в Twitter Blue

09:49,
31 Жовтня 2022
1130
Маск в чотири рази збільшує вартість підписки  в Twitter Blue
Маск в чотири рази збільшує вартість підписки  в Twitter Blue
Користувачі, які вже пройшли перевірку, втратять синю галочку, якщо не переоформлять підписку.

Соціальна мережа Twitter стягуватиме з користувачів 19,99 долара замість 4,99 на місяць за нову підписку Twitter Blue. Про це повідомляє The Verge.

Згідно з планом нового власника компанії Ілона Маска, перевірені користувачі матимуть 90 днів, щоб підписатися на новий пакет, або втратять синю галочку.

Підписка на Twitter Blue була запущена майже рік тому як спосіб перегляду дописів деяких авторів без реклами, а також внесення додаткових налаштувань у програму. На доходах компанії підписка майже не відбилася: у тих кількох кварталах, коли Twitter повідомляв про прибутки після впровадження функції, реклама складала переважну більшість доходу. Але Маск прагне збільшити кількість підписок, щоб вони становили половину загального доходу компанії.

У неділю він написав у Twitter: «Весь процес верифікації зараз переробляється». За даними The Verge, співробітникам, які працюють над проєктом, того ж дня повідомили, що вони повинні вкластися в термін до 7 листопада, щоб запустити функцію, або їх звільнять.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що Ілон Маск нарешті став власником Twitter. Сума завершеної угоди про купівлю соцмережі склала 44 мільярди доларів. Свої посади в компанії залишили виконавчий директор Параг Агравал, фінансовий директор Нед Сігал, Віджая Гадде, керівник відділу юридичної політики, довіри та безпеки та Шон Еджетт, головний юрисконсульт.

Фото: twistarticle.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду