TikTok скопіював функцію Instagram для фото

TikTok скопіював функцію Instagram для фото

13:40,
7 Жовтня 2022
1957

TikTok скопіював функцію Instagram для фото

13:40,
7 Жовтня 2022
1957
TikTok скопіював функцію Instagram для фото
TikTok скопіював функцію Instagram для фото
Платформа для обміну відео додала можливість публікації фотографій із підписами.

TikTok запропонував нову функцію під назвою «Фоторежим» (Photo Mode). Про це повідомляє Engadget.

Оновлення дозволяє користувачам TikTok ділитися кількома фотографіями разом із підписами до 2200 символів. Публікація також може містити музику. Фотопублікації з’являтимуться на сторінці «Для вас» (For You) поряд із відео.

У компанії впевнені, що нова функція допоможе користувачам краще «виражати себе та спілкуватися з іншими».

Видання звернуло увагу на те, що нова функція TikTok повторює можливості Instagram, а контент, який користувачі почали публікувати в TikTok після появи фоторежиму, став нагадувати вміст Instagram. Зі свого боку нещодавно Instagram додав функцію, аналогічну TikTok, – відео Reels.

«Всі соціальні медіаплатформи безсоромно копіюють одна одну, доки не виглядатимуть однаковими», – зробили висновок автори.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що Twitter додає відеострічку, як у TikTok. Також застосунок Facebook принципово змінив стрічку, щоб конкурувати з TikTok

Фото: TikTok

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду