Instagram тестує функцію індивідуальних QR-кодів

Instagram тестує функцію індивідуальних QR-кодів

18:01,
10 Квітня 2018
3171

Instagram тестує функцію індивідуальних QR-кодів

18:01,
10 Квітня 2018
3171
Instagram тестує функцію індивідуальних QR-кодів
Instagram тестує функцію індивідуальних QR-кодів
Автори:
Соціальна мережа Instagram тестує нову функцію, яка дозволить сканувати візуальні теги інших користувачів через камеру для Stories і підписуватися на їх акаунти.

Як зазначає TechCrunch, функція має назву Nametags.

Кнопка для активації функції з'явиться поруч із іконками архіву та списку збережених публікацій. Після натискання на значок Nametags юзер побачить редактор для створення власного тега. Його можна буде розмістити на «фірмовому» фіолетовому фоні або додати на задній план смайл чи своє селфі. Нік користувача розміщуватиметься в центрі публікації.

Скріншот користувача @genadyo

«Nametags можуть допомогти користувачам візуально просувати свій акаунт в Instagram, — зазаначається в публікпції TechCrunch. —Таким чином буде простіше почати стежити за новими друзями, з якими ви щойно познайомилися: їм треба буде тільки відкрити свої коди, й ви зможете їх зчитати. Водночас компанії та зірки соціальних мереж зможуть розміщувати свій код в інших соцмережах, надрукувати його на плакатах та іншій рекламній продукції».

В Instagram підтвердили, що наразі функція тестується обмеженою кількістю акаунтів. Про терміни її впровадження поки нічого невідомо.

Видання відзначає, що така ж функція з'явилася в соцмережі Snapchat у 2015 році.

Нагадаємо, Instagram також тестує функцію повідомлення користувачів про те, що хтось зробив скріншот з їх відео — stories. Instagram запустила функцію коротких відео stories, яка також є аналогом Snapchat, у 2016 році. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Скріншот ain.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду