ms.detector.media
09.09.2022 12:49
Instagram запропонує функцію репостів
Instagram запропонує функцію репостів
Компанія Meta планує незабаром розпочати тестування нової функції з вибраними користувачами.

Instagram готується надати користувачам можливість повторно публікувати дописи інших користувачів. Про це повідомляє TechCrunch.

«Ми досліджуємо можливість повторно публікувати дописи в стрічці — подібно до того, як ви можете повторно публікувати в Stories, — щоб люди могли ділитися тим, що викликає у них резонанс і щоб автори відзначалися за їхню роботу», — пояснили в Meta.

Наразі немає прямого способу опублікувати допис іншого користувача в Instagram, але користувачі, які хочуть повторно поділитися дописами, іноді використовують для цього сторонні програми. Додавання функції репосту зробило би звернення до обхідних шляхів непотрібним. Варто зазначити, що хоча зараз користувачі можуть поділитися чиїмось дописом у своїй історії, майбутня функція репосту дозволить їм поділитися дописом у своїй стрічці.

Репости Instagram з’являтимуться у стрічках підписників, також їх можна буде бачити у профілі власника облікового запису в новій вкладці «Репости».

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що Instagram тестує опцію «додати теми» для Reels, а також нові способи модерування стрічки.

Фото: TechCrunch

ms.detector.media