Медведчук дарма вакцинувався. Топ трешу в політичних токшоу 10—14 травня

Медведчук дарма вакцинувався. Топ трешу в політичних токшоу 10—14 травня

11:30,
18 Травня 2021
2109

Медведчук дарма вакцинувався. Топ трешу в політичних токшоу 10—14 травня

11:30,
18 Травня 2021
2109
Медведчук дарма вакцинувався. Топ трешу в політичних токшоу 10—14 травня
Медведчук дарма вакцинувався. Топ трешу в політичних токшоу 10—14 травня
Експерт з економіки й усього на світі Олександр Охріменко каже, що коронавірус — це вигадка. Тоді від чого рятує Sputnik-V?

У програмі «Український формат» на ютуб-каналі Віктора Медведчука Перший незалежний коментатор Олександр Охріменко, зазвичай титрований як економічний експерт, заявив, що коронавірус — вигадка. Це викликало сміх в учасників шоу, однак мало б стурбувати, перш за все, членів «Опозиційної платформи — За життя». Адже якщо експерт має рацію, тоді вакцина Sputnik-V, яку так завзято просувають партійці і навіть вколов собі та своїй родині Віктор Медведчук, ні від чого не захищає! А якщо експерт каже дурниці, тоді навіщо його запрошують в ефір каналів Медведчука?

У цій же програмі Нестор Шуфрич, народний депутат від ОПЗЖ і голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова, сказав що в Україні немає ворожої пропаганди, бо вона «не воюющая страна». І знов у відданих прибічників партії Медведчука мала б загорітися червона лампочка в головах. Адже якщо Україна не воює, то до чого вся ця боротьба за мир,  яку провадить ОПЗЖ?

Телеведучий і блогер Дмитро Гордон оголосив в ефірі «Права на владу» («1+1»), що не бачить різниці між Віктором Медведчуком та Петром Порошенком, бо вони, мовляв, працювали в тандемі. А на депутатку Тетяну Чорновол, яка назвала його представником п’ятої колони, обіцяв подати до суду. Перед тим Гордон казав, що з задоволенням судитиметься з Порошенком — мовляв, той позаздрив Гордону, бо теж випускає цукерки. Ну ось, а Медведчук цукерок не випускає. Отже, є-таки між ними різниця?

Тетяна Чорновол, до речі, теж відзначилась: сказала в ефірі каналу «Наш», що Володимир Зеленський довів свою належність до чоловічої статі, бо раніше переслідував лише жінок, а тепер, мовляв,  переключився на чоловіка — Віктора Медведчука. Це тонкий натяк на Софію Федину та Марусю Звіробій, який ми зрозуміли.

В гострослів’ї всіх перевершила колишня міністерка часів Януковича Олена Лукаш, яка в ефірі шок «П’ятниця. Вечір» каналу «Наш» назвала Петра Порошенка «свадебным кабанчиком», якого Зеленський відгодовує для другого туру президентських виборів.  А ціни на продукти в Україні Олена Лукаш визначила як «героїнові».

Більше трешу, маніпуляцій та дискусій у політичних токшоу минулого тижня читайте в огляді Олександра Круміна.

Фото: скріншот з YouTube

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду