Книжку Мендель не читав, але зневажаю. Топ трешу в політичних токшоу 5—9 липня 2021 року

Книжку Мендель не читав, але зневажаю. Топ трешу в політичних токшоу 5—9 липня 2021 року

11:50,
15 Липня 2021
1553

Книжку Мендель не читав, але зневажаю. Топ трешу в політичних токшоу 5—9 липня 2021 року

11:50,
15 Липня 2021
1553
Книжку Мендель не читав, але зневажаю. Топ трешу в політичних токшоу 5—9 липня 2021 року
Книжку Мендель не читав, але зневажаю. Топ трешу в політичних токшоу 5—9 липня 2021 року
Макс Назаров не заплатить 190 гривень за книжку експрессекретарки Зеленського, Дмитро Співак виявився ще й футболістом, а Шуфрич скучає за Медведчуком.

Найуніверсальніший коментатор ефірів проросійських телеканалів — Дмитро Співак — виявився футболістом. Ведуча програми «П’ятниця. Вечір» на каналі «Наш» Анна Степанець нагадала глядачам, що колись гість ефіру грав у молодіжній збірній СРСР із футболу. Тож «футбольний експерт», який також є експертом із усіх інших питань, упевнено розкритикував форму збірної України, назвавши гасло «Героям слава» на футболці «позорищем». Це лише один із прикладів трешу, зафіксованого моніторингом політичних токшоу за 5—9 липня 2021 року.

Домашній арешт голови політради «Опозиційної платформи — За життя» Віктора Медведчука завдає неабияких страждань його однопартійцю Нестору Шуфричу. Аж таких, що довелося передавати лідерові привіт в онлайн-ефірі його ж ютуб-каналу Перший незалежний: «люди за вами скучают».

У локальному змаганні зі зверхності переміг ведучий каналу «Наш» Макс Назаров, який зневажливо висловився про книжку колишньої прессекретарки Зеленського Юлії Мендель: «Чтоб я отдал 190 грн за вот это вот!» Сама книжка ще не вийшла, а в тамади-бібліофіла, як бачимо, вже склалася про неї компетентна думка.

Команда «Еха України» на Прямому каналі знайшла відео, на якому Володимир Зеленський називає росіян і українців одним народом. Хоча це було сім років тому й відтоді в житті Зеленського багато змінилося, ведучий програми Матвій Ганапольський не може простити йому цих слів і риторично запитує, чи й досі глава держави вважає так само. А ще «Ехо України» йде на рекорд із тривалості обговорення однієї теми — вже не перший місяць у студії говорять про «вагнерівців». Цього разу вже вдруге за три тижні Зеленського заочно звинувачували в тому, що він попередив Лукашенка про «вагнерівців» і в такий спосіб «злив» операцію. «Какого хрена ти подзвонив?» — риторично звертається до президента Матвій Ганапольський. Якому, втім, не вдалося перевершити за градусом лихослів’я учасника токшоу «Український формат» Олега Барну.

Більше про маніпуляції та тенденції в політичних токшоу минулого тижня читайте в огляді Олександра Круміна.

Фото: youtube.com

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
13:22 / 15.07.2021
Як не маскуйся вишиванкою, а червона зірка та колорадська стрічка будуть завжди виглядати у корумпованих. Так і в радянські часи всіх ворогами рахували: "Я Пастернака не читав, але одразу бачу ворога". Марксистко-ленінським корумпованим екстремістам червоного поясу зла (Україна+Білорусь+Росія+КНДР+Китай) подобається бути в оточені ворогів і проїдати свою країну.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду