Хто такий мимля і що символізує Медведчук. Топ трешу в політичних токшоу 21—25 червня 2021 року

Хто такий мимля і що символізує Медведчук. Топ трешу в політичних токшоу 21—25 червня 2021 року

08:53,
1 Липня 2021
1841

Хто такий мимля і що символізує Медведчук. Топ трешу в політичних токшоу 21—25 червня 2021 року

08:53,
1 Липня 2021
1841
Хто такий мимля і що символізує Медведчук. Топ трешу в політичних токшоу 21—25 червня 2021 року
Хто такий мимля і що символізує Медведчук. Топ трешу в політичних токшоу 21—25 червня 2021 року
Кива зображає Медведчука послідовником Ганді, а «1+1» вирізав із картону вже другу представницю фракції «Європейська солідарність».

Колишній народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Олег Барна не тільки відвідав ефір Першого незалежного ютуб-каналу, який у більшості парламентських політичних сил заведено ігнорувати, а й дав чинному президенту загадкове означення — «мимля». Причому зробив це в контексті протиставлення Зеленського попередньому президентові і своєму колишньому політичному лідеру Порошенку. Словники української мови не фіксують слова «мимля», однак інтуїтивно здогадатися про його значення можна. Й це не єдиний подібний інцидент у токшоу минулого тижня.

Народний депутат Ілля Кива в ефірі того ж шоу «Український формат» нарешті пояснив, чому Перший незалежний так любить Віктора Медведчука. «У нас всегда на заставке Виктор Владимирович Медведчук. Потому что, ну, сегодня это символ... борьбы оппозиции с беспределом», — сказав нардеп від «Опозиційної платформи — За життя». Він також сказав, що Медведчук має «лицо, на которое хочется равняться», і похвалив голову політради своєї партії: він, мовляв, не вдається до вуличного тиску. І це каже людина, яка сама ж очолює «бойову групу» ОПЗЖ.

Ведучим медведчуківського каналу довелося виправдовуватись за те, що були на Майдані. Діана Панченко згадала, що вони з Ростиславом Сухачовим бували там під час масових протестів, і її напарник почав пояснювати: «Я виконував професійна обов’язки…»

Команда «Права на владу» на «1+1» вочевидь вирішила створити свій аналог музею воскових фігур, тільки з картонних муляжів народних депутатів із «Європейської солідарності». У попередньому випуску програми партію представляв картонний Артур Герасимов, у цьому — Ірина Геращенко. Програма пішла на канікули, тож у її команди є час вирізати з картону хоч би й усю фракцію (а в «Європейської солідарності» — переглянути своє рішення про бойкот «1+1»).

Колишній однопартієць Віктора Медведчука Леонід Кравчук у «Праві на владу» назвав нинішнього однопартійця Медведчука Нестора Шуфрича посміховиськом. Точніше, закликав його не робити з себе посміховисько, «бо це вже всі чують і всі знають». Гримасу Шуфрича у відповідь на слова першого президента треба бачити.

На Прямому каналі весь випуск «Еха України» присвятили «брехні» Зеленського про операцію з захоплення «вагнерівців». При цьому Ольга Василевська-Смаглюк, яка представляла у студії «Слугу народу», поводилась досить пасивно — навіть одного разу не взяла слово, коли їй пропонували. Серед низки нищівних характеристик, які давали Володимиру Зеленському в цьому ефірі, вирізняються слова колишнього нардепа Борислава Берези, який сказав, що президент раніше виступав «в банях». Більше яскравих історій із токшоу минулого тижня читайте в матеріалі Ярослава Зубченка.

Фото: youtube.com

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду