Google анонсував нові функції для освіти на основі ШІ

Google анонсував нові функції для освіти на основі ШІ

16:20,
1 Лютого 2024
5869

Google анонсував нові функції для освіти на основі ШІ

16:20,
1 Лютого 2024
5869
Google анонсував нові функції для освіти на основі ШІ
Google анонсував нові функції для освіти на основі ШІ
Пакет для освіти «Google for Education» доповнили новими 30 функціями.

Компанія Google оголосила про оновлення пакету для освіти «Google for Education» новими функціями, серед яких кілька інструментів штучного інтелекту, під час технологічно-освітньої конференції в Лондоні Bett 2024, повідомило TechCrunch.

Зокрема, у віртуальному навчальному просторі «Google Клас» вчителі зможуть давати завдання учням переглядати відео на ютубі з освітньою метою. За допомогою ШІ учитель зможе створювати варіанти запитань до цих відео.

Також компанія повідомила, що інструмент «Практичні підказки», створений для використання ШІ-підказок, щоб допомогти учням самостійно знаходити та виправляти помилки у виконаних завданнях, відтепер доступний 50 мовами.

У Google Classroom з’явилася нова вкладка «Ресурси», яка дає змогу перемикатися між презентаціями та відеоматеріалами для уроків.

Крім того, компанія додала вбудований інструмент електронного підпису, що дасть учителям та викладачам змогу оцінювати роботи учнів і студентів та підписувати документи й PDF-файли безпосередньо в Google Workspace.

Також компанія представила набір функцій, що розширюють доступність. У Google Meet реалізували можливість створювати субтитри ще 30 мовами.

Компанія зазначила, що її генеративний інструмент Duet AI, презентований у 2023 році, може стати в пригоді вчителям для складання плану уроків.

Освітяни, яким бракує можливостей «Google for Education», зможуть розширювати набір його інструментів за допомогою стороннього програмного забезпечення. Як повідомили на конференції, цього року Google планує запустити маркетплейс, який забезпечить доступ до сторонніх додатків, а також інтеграцію із зовнішніми програмами.

Нагадаємо, наприкінці вересня 2023 року компанія почала надавати авторизованим підліткам у США доступ до генеративного пошуку з ШІ у своєму пошуковику.

Фото: Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду