ШІ-помічник Bard від Google почав генерувати зображення

ШІ-помічник Bard від Google почав генерувати зображення

15:25,
2 Лютого 2024
2890

ШІ-помічник Bard від Google почав генерувати зображення

15:25,
2 Лютого 2024
2890
ШІ-помічник Bard від Google почав генерувати зображення
ШІ-помічник Bard від Google почав генерувати зображення
Оновлена версія Bard доступна в Україні.

Компанія Google оновила помічника зі штучним інтелектом Bard. Оновлена версія моделі ШІ Gemini Pro, запущена у грудні 2023 року англійською мовою, тепер доступна для всіх підтримуваних мов і територій, зокрема в Україні та українською. Про це йдеться у блозі «Google Україна».

Модель Gemini Pro працює у 230 країнах і територіях, де доступна можливість використовувати Bard, і понад 40 мовами. З повним переліком можна ознайомитися на сайті підтримки Google.

Також користувачі Bard відтепер зможуть безкоштовно створювати зображення англійською мовою в більшості країн світу.

«Для додаткового творчого стимулу тепер ви можете безкоштовно створювати зображення у Bard англійською мовою в більшості країн світу. Створення зображень у Bard базується на нашій оновленій моделі Imagen 2, що забезпечує високоякісні фотореалістичні результати», — йдеться у повідомленні.

Для того, щоб згенерувати зображення, потрібно ввести англійською опис, як-от «створи зображення собаки, що катається на дошці для серфінгу».

Для найбільш ефективного використання цього інструменту Google рекомендує починати запит з дієслів «намалюй», «згенеруй» і «створи». Варто створити докладний візуальний опис того, що потрібно зобразити. Також доцільно описати стиль виконання зображення: фотореалістичне, графічне, акварельне тощо.

У Google зазначили, що створення зображень за допомогою Bard відбувається відповідально: на створюваних ШІ-зображеннях відображатиметься водяний знак. При цьому накладаються обмеження на створення зображень відомих людей та контенту зі сценами насильства, образливого чи відверто сексуального характеру.

Нагадаємо, формулювати запити в чатботі на основі штучного інтелекту Bard від Google українською мовою стало можливо з липня 2023 року.

Фото: «Google Україна»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду