У тiктoці тестують функцію автоматичного гортання стрічки

У тiктoці тестують функцію автоматичного гортання стрічки

11:30,
24 Січня 2024
1033

У тiктoці тестують функцію автоматичного гортання стрічки

11:30,
24 Січня 2024
1033
У тiктoці тестують функцію автоматичного гортання стрічки
У тiктoці тестують функцію автоматичного гортання стрічки
Користувачі зможуть проглядати потік відео без додаткових дій.

У тiктoці тестують функцію автоматичного скролінгу, яка дасть змогу переглядати всі відео поспіль без потреби гортати пальцем. Про це повідомило видання Gizmodo.

Розробники застосунку офіційно не повідомляли про нову функцію. Однак, за даними видання, торік доступ до неї для тестового використання надали деяким користувачам. Упродовж останніх тижнів їх перелік істотно розширився.

Поки що тiктoк відтворює відео, яке переглядає користувач, безперервно. Для того, щоб перейти до наступного ролика, треба зробити жест пальцем по екрану. Нова функція AutoScroll здійснюватиме гортання за користувачів, надаючи змогу дивитися різні відео поспіль без необхідності торкатися екрана.

Щоб активувати AutoScroll, користувачам, що вже мають цю функцію, потрібно утримувати палець на будь-якому відео на сторінці «Для вас», а далі обрати опцію автоматичного прокручування. Відео на стрічці почнуть прогортуватися автоматично, не вимагаючи від користувача жодних дій.

Щоб вимкнути функцію, потрібно знову утримувати палець на відео та обрати опцію «Ручне гортання».

Зазначимо, функція автопрогортання відео була запроваджена на відеоплатформі «Ютуб» у 2014 році.

Нагадаємо, у грудні 2023 року у тіктоці оптимізували інтерфейс для перегляду з планшетів та пристроїв із великими екранами. В оновленні передбачили навігаційні панелі для орієнтування у відеоряді соцмережі.

Фото: TiкToк / Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду