У Давосі демонструють добірку відео українців у тіктоку

У Давосі демонструють добірку відео українців у тіктоку

13:00,
16 Січня 2024
4331

У Давосі демонструють добірку відео українців у тіктоку

13:00,
16 Січня 2024
4331
У Давосі демонструють добірку відео українців у тіктоку
У Давосі демонструють добірку відео українців у тіктоку
Відеовиставка мотивує відвідувачів Українського дому в Давосі до участі в дискусіях щодо міжнародної підтримки України.

Український дім у Давосі у межах Всесвітнього економічного форуму організував виставку «691 день, що визначає твоє майбутнє» / «Deciding Your Tomorrow». У межах виставки можна оглянути добірку коротких відеороликів з тіктоку, знятих українцями у повсякденні, щоб засвідчити, що життя в країні триває попри війну, повідомило агентство Reuters.

Виставку організував Український дім в Давосі разом з Фондом Віктора Пінчука та PinchukArtCentre у співпраці з Офісом Президента України. Захід покликаний привернути увагу до протистояння України російській агресії та акцентувати на тому, що Україна потребує незмінної підтримки міжнародних партнерів.

Виставка «691 день, що визначає твоє майбутнє» в Українському домі в Давосі

«Чим довше триває війна, тим складніше говорити про Україну, тому що, звичайно, менше уваги до неї. Але це не означає, що це менш важливо, і саме тому ми тут. Тому що я вважаю, що потрібно продовжувати говорити про Україну якомога голосніше і сильніше», — зазначив артдиректор PinchukArtCentre Бйорн Гельдхоф.

Майданчик Українського дому в Давосі відіграє роль простору для дискусій та дебатів. Запланована триденна дискусійна програма, що об’єднає світових політичних лідерів, мислителів та активістів для обговорення ключових аспектів захисту життя і свободи українців.

«Ця виставка надає місце для життєво важливих розмов, запрошуючи всіх нас глибоко замислитися над значними викликами та тріумфами, які пережили українці в умовах постійної загрози», зазначено у повідомленні «Українського дому в Давосі» на фейсбук-сторінці.

До дискусій «Як зміцнити та посилити співпрацю для здобуття перемоги?», «Як подолати зовнішню агресію, одночасно зміцнивши власне суспільство та політичну систему?» запрошені Карл Більдт, міністр закордонних справ Швеції (2006–2014), прем’єр-міністр Швеції (1991–1994), член Наглядової ради YES; Тобіас Більстрем, міністр закордонних справ Швеції; Святослав Вакарчук, громадський активіст, лідер гурту «Океан Ельзи»; Рікардо Гаусман, професор економічного розвитку Гарвардського університету; Джон Гербст, директор Євразійського центру Атлантичної ради, посол США в Україні (2003–2006); Ярослав Грицак, доктор історичних наук, професор Українського Католицького Університету; Вольфганг Ішингер, посол у відставці, президент Ради Фонду Мюнхенської конференції з безпеки, член Наглядової ради YES; Керсті Кальюлайд, Президентка Республіки Естонія (2016–2021), членкиня Наглядової ради YES; Тата Кеплер, медична волонтерка, засновниця благодійного проєкту «Птахи»; Олександр Корнієнко, перший заступник Голови Верховної Ради України; Дмитро Кулеба, міністр закордонних справ України; Сергій Плохій, професор історії України, директор Українського науково-дослідного інституту Гарвардського університету; Нуріель Рубіні, виконавчий директор Roubini Macro Associates; Вадим Скібіцький, заступник начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України; Тімоті Снайдер, професор історії та світової політики Єльського університету; Ніл Фергюсон, старший науковий співробітник Інституту Гувера, Стенфордський університет; Томас Фрідман, міжнародний оглядач New York Times; Артем Чех, письменник і військовослужбовець Збройних сил України.

Фото:  Український дім в Давосі / фейсбук

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду