Google запускає генеративні інструменти штучного інтелекту для рекламодавців

Google запускає генеративні інструменти штучного інтелекту для рекламодавців

11:30,
8 Листопада 2023
4618

Google запускає генеративні інструменти штучного інтелекту для рекламодавців

11:30,
8 Листопада 2023
4618
Google запускає генеративні інструменти штучного інтелекту для рекламодавців
Google запускає генеративні інструменти штучного інтелекту для рекламодавців
Створювати зображення й текст реклами для Google можна за текстовими підказками в кілька кліків.

Компанія Google відкрила доступ до інструментів штучного інтелекту для створення рекламних оголошень на її платформах для рекламодавців у Performance Max. Про це повідомлено в корпоративному блозі.

Ці інструменти призначені полегшити створення реклами від написання заголовків і описів, які з’являються разом із пошуковими запитами, до створення та редагування супровідних зображень та їх подальшого розміщення в Пошуку Google, YouTube, медійній мережі, Discover, Gmail і Картах.

Використовуючи текстові підказки, рекламодавці зможуть створювати рекламні зображення й тексти в кілька кліків та уточнювати їх доти, доки досягнуть бажаного результату.

«Тепер ви зможете створювати нові текстові та графічні ресурси для своєї кампанії всього за кілька кліків. За допомогою ваших знань і досвіду Google AI створюватиме ресурси, які допоможуть вам охопити клієнтів у всіх рекламних ресурсах і форматах Google. Функція "Максимальна ефективність" також враховуватиме дані про ефективність, пропонуючи або генеруючи певні об’єкти для ваших кампаній, щоб підвищити ефективність ваших оголошень», — ідеться в повідомленні.

Результати, звісно, значно залежать від підказок, які користувач надсилає інструменту ШІ. Проте є можливість отримати варіанти тексту, які враховують специфіку Google, що має великий вплив на забезпечення показу рекламних оголошень потрібним людям у його програмах.

Також компанія, йдучи назустріч рекламодавцям, пообіцяла до 2024 року зробити загальнодоступними ШІ-інструменти редагування зображень у бібліотеці ресурсів Google Ads.

У компанії повідомили, що незабаром з’явиться опція передперегляду всіх активів, у тому числі створених користувачами. Це полегшить робочий процес рецензування творчих матеріалів і спростить для агентств і внутрішніх маркетингових команд обмін творчими концепціями.

Компанія Google також зазначила, що весь рекламний контент, створений за допомогою генеративних інструментів штучного інтелекту, буде маркуватися за допомогою цифрових водяних знаків SynthID, щоб забезпечити прозорість його використання.

Нагадаємо, компанія Meta вирішила заборонити політичним рекламодавцям використовувати свої нові генеративні рекламні продукти штучного інтелекту, щоб запобігти поширенню дезінформації.

На фото — ШІ-асистент для створення реклами у  Performance Max

Фото: Google

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ПЕНСІОНЕРИ
20:10 / 08.11.2023
Трикратний Крадій Мізерних Пенсій і заощаджень людей з ощадбанку урср клоун зеленський ХYЙЛО ЛАЛАЛА!!! зе-ХРЯК трикратний КРАДІЙ ПЕНСІЙ порошенко-вальцман з сYчкою гонтаревою і кулявлобом-яценюком ТРАХАНІ трикратним ЖИДІВСЬКИМ крадієм пенсій СМЕРДЯЧИМ клоуном зеленським Є жидо-ПІДОРАМИ СМЕРДЯЧИМИ ГІВНОМ ЯКІ СКОРО ПОДОХНУТЬ В СТРАШНИХ МУКАХ!!! НАМ ЦЮ зе-СВОЛОТУ НЕ ЖАЛЬ!!!!
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду