Xiaomi анонсувала нову операційну систему HyperOS

Xiaomi анонсувала нову операційну систему HyperOS

10:15,
18 Жовтня 2023
2184

Xiaomi анонсувала нову операційну систему HyperOS

10:15,
18 Жовтня 2023
2184
Xiaomi анонсувала нову операційну систему HyperOS
Xiaomi анонсувала нову операційну систему HyperOS
HyperOS буде завантажена на смартфонах серії Xiaomi 14, які дебютують наприкінці жовтня.

Xiaomi анонсувала нову операційну систему під назвою HyperOS. Компанія підтвердила, що вона дебютує на пристроях серії Xiaomi 14 та буде доступна по всьому світу. HyperOS поступово замінить попередню інтерфейсну оболонку MIUI, яка використовувалася останні 13 років.

HyperOS призначена для широкого асортименту продукції Xiaomi та не обмежується смартфонами, повідомило Android Authority. За інформацією компанії, нове програмне забезпечення об’єднає всю екосистему продуктів у 200 категоріях, включаючи пристрої для розумного дому, електромобілі тощо.

«HyperOS базується на інтеграції Android та власної системи Vela з повністю переробленою базовою архітектурою, оптимізованою для інтернету речей з десятками мільярдів пристроїв та десятками мільярдів підключень у майбутньому», — пояснив гендиректор Xiaomi Лей Юн.

Хоча компанія заявила, що HyperOS спочатку буде попередньо завантажена на смартфонах серії Xiaomi 14, вона не дала жодних подробиць про те, як виглядатиме та як працюватиме нова операційна система. Офіційне представлення Xiaomi 14 очікується 27 жовтня.

Нагадаємо, SpaceX запустила нову вебсторінку для просування майбутнього сервісу Starlink для мобільних телефонів Direct to Cell. SpaceX планує запустити сервіс для передачі текстових повідомлень через супутник наступного року. Згодом, у 2025 році,  в сервісі має з’явитися підтримка передачі голосових повідомлень.

На фото: гендиректор Xiaomi Лей Юн демонструє HyperOS на смартфоні

Фото: @leijun / твітер

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду