Компанія Samsung презентувала лінійку смартфонів Galaxy S24 з функціями ШІ

Компанія Samsung презентувала лінійку смартфонів Galaxy S24 з функціями ШІ

11:15,
18 Січня 2024
1514

Компанія Samsung презентувала лінійку смартфонів Galaxy S24 з функціями ШІ

11:15,
18 Січня 2024
1514
Компанія Samsung презентувала лінійку смартфонів Galaxy S24 з функціями ШІ
Компанія Samsung презентувала лінійку смартфонів Galaxy S24 з функціями ШІ
ШI-технологію зокрема використали для інтелектуального перекладу текстових повідомлень і телефонних розмов, що забезпечує безбар’єрність спілкування.

Компанія Samsung презентувала на щорічному заході «Galaxy Unpacked» нову лінійку смартфонів Galaxy S24 з технологією штучного інтелекту Galaxy AI.

«Серія Galaxy S24 змінює те, як ми взаємодіємо зі світом, і започатковує нове десятиліття мобільних інновацій, — йдеться в заяві президента і керівника підрозділу Mobile eXperience в Samsung Electronics  Тхе-Мун Ро. — Ми створили Galaxy AI, застосувавши наші знання у галузі розробки інновацій і глибоке розуміння того, як саме люди використовують свої телефони. І ми раді бачити, як користувачі по всьому світу спрощують повсякденне життя завдяки Galaxy AI, відкриваючи для себе нові можливості».

Представлена модель Galaxy S24 має діагональ екрана 6,2 дюйма та до 8+256 ГБ пам’яті, батарея розрахована на 4000 мАг зі швидкою зарядкою на 25 Вт. Тим часом модель S24 Plus має 6,7-дюймовий екран, до 12+512 ГБ пам’яті та акумулятор на 4900 мАг із зарядкою 45 Вт.

Смартфони оснащені матрицею Dynamic AMOLED з кадровою чистотою 120 Гц, а також — загартованим склом Gorilla Glass Victus 2. Обидві моделі мають однаковий набір камер: 12 Мп для селфі, 50 Мп основна, 12 Мп надширококутна камера і 10 Мп телеоб’єктив з можливістю триразового оптичного збільшення.

Також компанія презентувала модель смартфона Galaxy S24 Ultra. Вона має стилус і камеру на 200 Мп, а також телеоб’єктив на 50 Мп. Екран смартфона — 6,8 дюйма з роздільною здатністю 3120×1440 пікселів і склом Corning Gorilla Glass Victus Armor. S24 Ultra має до 12 ГБ та 1 ТБ пам’яті, місткість батареї — 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 45 Вт.

Низка функцій у лінійці смартфонів Galaxy S24 отримали посилення штучним інтелектом.

Функція «Live Translate» забезпечуватиме швидкий двосторонній переклад у реальному часі текстових та голосових повідомлень. Відразу після запуску лінійки у продаж функція поширюватиметься на 13 мов — англійську, французьку, німецьку, китайську, хінді, італійську, японську, корейську, польську, португальську, тайську, іспанську та в’єтнамську. Інші мови додадуть дещо згодом.

За допомогою функції «Interpreter» можна миттєво перекладати розмови в режимі реального часу на розділеному екрані, щоб люди, які стоять одне навпроти одного, могли прочитати текстове розшифрування того, що сказав співрозмовник. Функція працює навіть без мобільного інтернету чи Wi-Fi.

«Chat Assistant» допоможе підбирати різні стилі мовлення для повідомлень, приміром, більш формальний для ділового спілкування або більш емоційний — для приватного.

«Note Assistant» з ШІ має забезпечувати вищу продуктивність планування. Наприклад, асистент може перетворити нотатку з голосової на текстову, а потім підсумувати всі нотатки, також пропонує готові шаблони для різноманітних завдань.

Функція «Circle to Search» дасть користувачам змогу шукати додаткову інформацію про об’єкти, виділяючи їх колами на зображеннях.

Вбудований ШІ «Smart camera features» буде пропонувати покращення зображень камери та їх редагування.

За допомогою ШІ «Android Auto» тепер зможе автоматично стискати довгі тексти або жваві групові чати, допомагаючи залишатися в курсі без необхідності все слухати. Крім того, Android Auto використовуватиме ШІ для підказки релевантних відповідей та дій користувача в дорозі.

Старт продажу нових смартфонів запланований на 31 січня з такими цінами: Galaxy S24 — від 899 євро; Galaxy S24 Plus від 1149 євро; Galaxy S24 Ultra від 1449 євро.

Нагадаємо, за даними звіту, оприлюдненого International Data Corporation, компанія Apple у 2023 році стала найбільшим постачальником смартфонів у світі й акумулювала 20% світового ринку. Тим часом корпорація Samsung втратила першість, яку тримала з 2010 року.

Фото: смартфони Galaxy S24 / Samsung

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду