Google оновила логотип Android

Google оновила логотип Android

10:15,
6 Вересня 2023
2802

Google оновила логотип Android

10:15,
6 Вересня 2023
2802
Google оновила логотип Android
Google оновила логотип Android
Оновлення здійснили, щоб краще передати зв’язок між пристроями Android і програмами та службами Google.

Компанія Google оновила логотип операційної системи Android та робота bugdroid, який його репрезентує, щоб збалансувати цей бренд із власним. Редизайн відбувся вперше з 2019 року.

«Знаємо, що сьогодні люди хочуть більше вибору та автономії, і хочемо, щоб наш бренд Android відображав те, що дає людям свободу творити на своїх умовах. Як відкрита платформа, важливо, щоб і наша технологія, і бренд були запрошенням для людей створювати, підключатися та робити більше з Google на пристроях Android», — зазначено у повідомленні компанії.

Відтак Google відмовилася від написання android у нижньому регістрі на логотипі й додала велику літеру А. Оновлення шрифту допоможе «краще передати звʼязок між Android-пристроями та додатками Google», пояснив бренд-менеджер компанії Джейсон Фурньє.

Зелений робот bugdroid тепер зображується в повний зріст і в 3D-форматі. Дизайнери додали символу варіативності: відтепер робот може зʼявлятися в різних видах залежно від того, де він застосовується.

«Як візуальний знак нашого бренду, ми хотіли, щоб bugdroid виглядав таким же динамічним, як сам Android», — повідомили в компанії.

Оновлений логотип, тривимірний робот і фірмовий стиль відтепер застосовуватимуться на пристроях Android та в інших місцях для маркетингових цілей.

Нагадаємо, Android 14 має офіційно дебютувати в жовтні. В операційній системі Android 14 з’явиться підтримка супутникового зв’язку. Першими сумісними пристроями стануть нові смартфони Google Pixel і Samsung Galaxy.

Фото: Google

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду