В Україні запустили сайт вакансій у лавах Сил оборони

В Україні запустили сайт вакансій у лавах Сил оборони

12:17,
1 Серпня 2023
10508

В Україні запустили сайт вакансій у лавах Сил оборони

12:17,
1 Серпня 2023
10508
В Україні запустили сайт вакансій у лавах Сил оборони
В Україні запустили сайт вакансій у лавах Сил оборони
Вакансії розраховані на цивільних, які хочуть мобілізуватися, та чинних військовослужбовців.

Рекрутингова агенція Lobby X менеджерує сайт з вакансіями у лавах Сил оборони. На сайті можна самостійно обрати підрозділ та посаду для несення служби.

Система військового рекрутингу Lobby X працює як для цивільних, які хочуть мобілізуватися, так і для чинних військовослужбовців, які можуть знайти посаду, більш релевантну їхньому досвіду та навичкам. На сайті представлені різні вакансії: від бойових і медичних до креативних та IT.

«Сучасні підрозділи потребують відеографів, піарників, бізнес-аналітиків, UI/UX-дизайнерів, HR-менеджерів, IT-розробників, водіїв цивільного та військового транспорту, саперів, розвідників, снайперів, лікарів та інших спеціалістів», — ідеться у повідомленні платформи.

Відповідно до умов співпраці, Lobby X розміщує вакансії на своїх ресурсах, проводить первинний відбір кандидатів і надсилає інформацію працедавцю. Наступні етапи відбору проводять військові.

На сьогодні Lobby X працює з 86 підрозділами. Серед працедавців платформи — Міністерство оборони, Кіберсили ЗСУ, спецпідрозділи KRAKEN і К-2, окремі батальйони, бригади «Гвардії наступу» та інші структури Сил оборони.

За рік через платформу до лав Сил оборони доєдналося понад 1 500 людей.

Нагадаємо, на онлайн-платформі Prometheus запустили безкоштовний навчальний курс з основ військової підготовки «База».

Фото: army.thelobbyx, LobbyXua / Facebook

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду