До проєкту рекрутингу Міноборони доєдналися платформи work.ua та robota.ua

До проєкту рекрутингу Міноборони доєдналися платформи work.ua та robota.ua

12:15,
8 Грудня 2023
1865

До проєкту рекрутингу Міноборони доєдналися платформи work.ua та robota.ua

12:15,
8 Грудня 2023
1865
До проєкту рекрутингу Міноборони доєдналися платформи work.ua та robota.ua
До проєкту рекрутингу Міноборони доєдналися платформи work.ua та robota.ua
Онлайнрекрутинг показує позитивну динаміку.

Зацікавлені отримати професійне працевлаштування у лавах ЗСУ відтепер можуть самостійно знайомитися з актуальними вакансіями у спеціальних розділах платформ порталів work.ua та robota.ua.

Компанії долучилися до проєкту «Рекрутинг», метою якого є запустити систему сучасного добору кадрів для Сил оборони.

«Дуже приємно, що дедалі більше компаній залучається до нашого спільного проєкту рекрутингу. Збройні Сили України нині потребують фахівців у різних сферах. І є багато людей, які хочуть долучитися до війська за зрозумілим алгоритмом саме туди, де їхній цивільний досвід буде найзатребуванішим. Саме тому ми й надалі розвиватимемо співпрацю із тими компаніями на ринку рекрутингу, які надають безкоштовні послуги. Дуже вдячні за таку співпрацю. Ціль у нас одна — перемога!»сказала заступниця Міністра оборони України Наталія Калмикова після підписання меморандуму з гендиректором Robota.ua Валерієм Решетяном.

Robota.ua вже запустила окремий спецпроєкт «Рекрутинг для захисту України», з інформацією щодо набору та вакансій в ЗСУ. На сайті спецпроєкту можна самостійно обрати підрозділ і посаду, відгукнувшись на вакансію, що відповідає професійному досвіду рекрута.

Також окрему сторінку, де зібрано повний перелік підрозділів Сил оборони, які активно шукають кваліфікованих спеціалістів, створили на порталі work.ua. Меморандум із цією компанією був укладений 20 листопада.

Укладення меморандуму з першим партнером проєкту — компанією Lobby X — відбулося 10 листопада, хоча платформа розміщує вакансії у війську ще з літа 2022 року.

«З моменту підписання угоди між Міноборони та компанією Lobby X 10 листопада, на майданчику розмістили вже більше 320 військових вакансій від різних підрозділів. Кількість людей, які відгукнулися на ці вакансії, сягнула 6,5 тисяч.

Тоді як за весь період розміщення вакансій у війську на Lobby X (від липня 2022 року) їхня кількість становить 1190, а кількість відгуків — 45 тисяч.

Відповідно, після підписання договору з Міністерством оборони кількість відгуків на військові вакансії на Lobby X зросла втричі», повідомила пресслужба Міноборони.

Фото: скриншот work.ua

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду