У Google Chrome спростили персоналізацію браузера

У Google Chrome спростили персоналізацію браузера

11:15,
24 Травня 2023
2041

У Google Chrome спростили персоналізацію браузера

11:15,
24 Травня 2023
2041
У Google Chrome спростили персоналізацію браузера
У Google Chrome спростили персоналізацію браузера
Для налаштування зовнішнього вигляду браузера запровадили додаткову функціональну панель.

Для Google Chrome випустили оновлення, яке спрощує налаштування та персоналізацію зовнішнього вигляду браузера. Протягом багатьох років Chrome мав опцію «Налаштувати Chrome» у нижньому правому куті екрана, тепер для цього запровадили нову бічну панель, повідомили в корпоративному блозі Google.

«Маючи так багато способів налаштувати Chrome, ми тут, щоб допомогти вам знайти ідеальний вигляд», — зазначили в компанії.

На панелі можна експериментувати з різними функціями та легко бачити, як вони відображатимуться на сторінці нової вкладки, коли вносяться зміни. За інформацією Google, нова бічна панель запам’ятовує зміни під час налаштування.

У Chrome є сотні зображень у різних категоріях, які можна переглянути на бічній панелі та застосувати, натиснувши «Змінити тему». Можна також створити фон, що змінюється, клацнувши на одну з колекцій тем і ввімкнувши перемикач «Оновлювати щодня».

Для тих, хто використовує окремі профілі для робочих і особистих облікових записів, передбачили можливість надавати кожному профілю окремий фон і колір для їх розрізнення.

Також користувачі можуть добирати кольори фону до обраних тем.

Нагадаємо, у компанії Google попередили, що у грудні почнуть видаляти неактивні облікові записи, які не використовувалися два роки поспіль. Щоб уникнути видалення, користувачам потрібно ввійти в акаунт Google, прочитати електронну пошту, переглянути відео або зробити будь-яку іншу дію у згаданих сервісах.

Фото: blog Google, Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду