Браузеру Google Chrome – 4 роки

00:00,
5 Вересня 2012
1284

Браузеру Google Chrome – 4 роки

00:00,
5 Вересня 2012
1284
Браузеру Google Chrome – 4 роки
У своєму блозі компанія згадала, які зміни відбулися у користувальницькому інтернет-досвіді за цей час.

4 роки тому більшість людей використовували для виходу в інтернет персональні комп’ютери – сьогодні багато хто має смартфон, планшет, домашній та робочий комп’ютер, відзначає команда Google Chrome.

«Інтернет у кожного свій, у всіх є власні закладки, вкладки, журнали, паролі тощо. Все це, так чи інакше, відображає наше життя в мережі. Сьогодні Chrome дозволяє вийти в інтернет з будь-якого пристрою і в будь-якому місці. Неважливо, використовуєте ви при цьому комп’ютер на Windows, Mac ОС, або Linux, смартфон або планшет на Android або iOS – синхронізація з вашим браузером Chrome дозволить використовувати ті самі налаштування на всіх пристроях. Просто увійдіть у свій акаунт!» – зауважують розробники.

Як наголошується у блозі компанії, мультиплатформовість сучасного інтернету примушує команду Google Chrome приділяти більше уваги питанням приватності та інтернет-безпеки.

Щоб користувачі могли відстажити розвиток браузеру за останні 4 роки, було створено спецпроект – Машину часу Chrome.

«Вона дозволить здійснити захоплюючу подорож у світ Chrome. Можливо, вам навіть пощастить, і ви отримаєте подарунок від команди Chrome на честь дня народження браузера. Потрібно тільки ввести секретний код...», – інтригують розробники.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Газета.Ru»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду