Для вступників оприлюднили демонстраційний варіант НМТ-2024

Для вступників оприлюднили демонстраційний варіант НМТ-2024

15:56,
13 Лютого 2024
4269

Для вступників оприлюднили демонстраційний варіант НМТ-2024

15:56,
13 Лютого 2024
4269
Для вступників оприлюднили демонстраційний варіант НМТ-2024
Для вступників оприлюднили демонстраційний варіант НМТ-2024
Предметні тести наприкінці містять відповіді для самоперевірки.

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив демонстраційні варіанти завдань національного мультипредметного тесту (НМТ). Випускники можуть ознайомитися з ними на сайті, повідомили в УЦОЯО.

Майбутні вступники можуть ознайомитися і повправлятися на тестах з української мови, української літератури, математики, історії України, англійської, німецької, французької, іспанської мов, біології, фізики, хімії та географії. Наприкінці кожного тесту наведено правильні відповіді для самоперевірки.

Предметні тести виклали у форматі pdf-файлів, щоб забезпечити зручність тим, у кого повільний інтернет або немає змоги працювати впродовж тривалого часу з комп’ютером або іншим гаджетом.

«Якщо ж ви хочете відтворити атмосферу тестування, ознайомитися з інтерфейсом онлайнового тестувальника, максимально наближеним до того, який буде на реальному НМТ, потренуватися виконувати завдання, навчитися правильно позначати відповіді на завдання різних форм, пропонуємо скористатися платформою “Всеукраїнська школа онлайн”», — повідомили в УЦОЯО.

Зазначено, що зареєстровані користувачі «Всеукраїнської школи онлайн» можуть пройти «демонстраційний варіант НМТ-2024» у розділі «Курси» для 10-х та 11-х класів.

Працюючи на платформі з демонстраційним варіантом, учні можуть скомпонувати роботу з потрібних предметних тестів. Під час проходження можна обирати послідовність виконання завдань і змінювати варіант відповіді. Також тут є довідкові матеріали з математики, фізики та хімії.

Після завершення роботи можна переглянути звіт про свої успіхи. У ньому вказані кількість тестових балів, помилки й теми, які варто доопрацювати.

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки України визначило, що цьогоріч національний мультипредметний тест проходитиме з 14 травня до 19 липня. У цей період відбудуться основна і додаткова сесії.

Тестування з усіх чотирьох предметів відбуватиметься впродовж одного дня та буде поділене на два етапи. На першому етапі учасники матимуть 120 хвилин для тестування з української мови й математики, на другому — стільки ж часу на тестування з історії України та вибраного предмета. Між етапами передбачено перерву 20 хвилин.

Фото: ілюстративне / Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду