Топ-20 найпопулярніших додатків: TikTok знову в лідерах (інфографіка)

Топ-20 найпопулярніших додатків: TikTok знову в лідерах (інфографіка)

12:11,
28 Січня 2020
9806

Топ-20 найпопулярніших додатків: TikTok знову в лідерах (інфографіка)

12:11,
28 Січня 2020
9806
Топ-20 найпопулярніших додатків: TikTok знову в лідерах (інфографіка)
Топ-20 найпопулярніших додатків: TikTok знову в лідерах (інфографіка)
Дослідники визначили, які додатки завантажували по всьому світу найчастіше протягом 2019 року. Результати дослідження візуалізували в інфографіці.

Visual Capitalist візуалізував дані дослідження Sensor Tower, в рамках якого, серед іншого, назвали 20 найбільш часто завантажених додатків 2019 року.

Про це повідомляє Ain.ua.

Лідером за кількістю завантажень серед додатків став WhatsApp з майже 900 млн завантажень. На другому місці з незначним відривом опинилася соцмережа TikTok, заснована тільки в 2017 році китайською компанією. Замикає топ-3 додакто Facebook Messenger.

TikTok знову б’є рекорди та опиняється в лідерах

У загальному заліку враховувалися завантаження як в App Store, так і в Google Play. Якщо дивитися окремо, то на iOS-пристроях в 2019 році першою була саме TikTok, передає Ain.ua.

TikTok став вірусним додатком ще з моменту свого запуску у 2017 році. Уже у 2018-му він обігнав за кількістю завантажень навіть Instagram, знизивши рівень домінування Facebook у сфері соцмереж по всьому світу. А в 2019-му виручка китайської платформи склала $ 117 млн. Це ​​у п’ять разів більше, ніж за попередній 2018 рік.

Незважаючи на те, що Facebook Messenger поступився другим рядком китайської соцмережі, на частку компанії припадає 4 позиції у топ-20. Крім двох вищезгаданих месенджерів, в рейтингу найбільш скачуваних - Facebook app і Instagram (4 і 5 місце відповідно).

Капіталізація мобільних додатків

Як повідомляється у дослідженні, сумарна кількість завантажень додатків в 2019 році зросло до 115 млрд: 31 млрд. — у App Store і 84 млрд. — у Google Play.

Додатки перетворилися у найбільшу споживчу екосистему на планеті, пише видання. Так, до 2021 року загальносвітова виручка від додатків досягне $ 6,3 трильйонів.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав велику статтю-огляд тенденцій соцмереж за 2019 рік. Зокрема, ми вказували, що TikTok знову опиняється на лідерських позиціях серед користувачів по всьому світу.

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду