Apple одержала чергову юридичну перемогу над Samsung

00:00,
25 Жовтня 2012
1138

Apple одержала чергову юридичну перемогу над Samsung

00:00,
25 Жовтня 2012
1138
Apple одержала чергову юридичну перемогу над Samsung
Суддя Комісії з міжнародної торгівлі США (ITC) визнав південнокорейську компанію Samsung Electronics винною у порушенні чотирьох патентів Apple, повідомляє Bloomberg.

Apple заявляла про порушення шести своїх патентів, але претензії по двом з ним були відхилені. Суддя Томас Пендер (Thomas Pender) постановив, що Samsung порушила патент Apple на дизайн смартфона, а саме його фронтального виду с широкими верхніми і нижніми краями та специфічною формою динаміку над екраном. Звинувачення щодо загальної форми смартфону були відхилені.

Другий  порушений патент – технологія  мультітач екрану, співавтором якої є засновник Apple Стів Джобс. Крім того, суддя визнав, що Samsung нелегально використовує патент на напівпрозорі іконки додатків, які відображаються на екрані. І нарешті, четвертий порушений патент стосується того, як пристрій виявляє приєднані навушники.

Рішення судді повинна схвалити Комісія у повному складі. Якщо це відбудеться, то імпорт пристроїв з порушеними патентами, буде забороненим у США.

Apple вимагає від комісії заборонити імпорт приблизно 12 моделей Samsung, в тому числі Galaxy Tab, Galaxy Nexus, Galaxy SII, and Galaxy Note.

Нагадаємо, що наприкінці  літа суд присяжних в Каліфорнії прийшов до висновку, що Samsung у декількох гаджетах порушує авторські права Apple. Згідно з цим рішенням, Samsung зобов'язана виплатити Apple мільярд доларів як компенсацію за неправомірне використання запатентованих технологій.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Khaama
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду