Голова юридичної служби Twitter стала співробітником Білого Дому

00:00,
21 Червня 2013
1108

Голова юридичної служби Twitter стала співробітником Білого Дому

00:00,
21 Червня 2013
1108
Голова юридичної служби Twitter стала співробітником Білого Дому
Ніколь Вонг, голова юридичної служби Twitter, перейшла на роботу до Білого Дому. В адміністрації Обами Вонг обійняла посаду заступника голови відділу технологій. Про це 20 червня повідомляє The Washington Post.

Ніколь Вонг (Nicole Wong) буде працювати з проблемами, пов’язаними із приватністю і захистом даних в інтернеті. У заяві Білого Дому відзначається, що Вонг має «глобальний досвід роботи у цих сферах, а також репутацію справедливої людини».

Інформація про те, що кандидатура Ніколь Вонг розглядається у якості можливого співробітника адміністрації Обами, раніше вже з’являлась у американських ЗМІ. Зокрема, про це на початку травня 2013 року повідомляв канал CNN.

The Washington Post відзначає, що Вонг має блискучий професійний імідж, а в технологічній сфері вона вважається одним із провідних експертів з питань захисту приватного життя і активним захисником принципів свободи слова.

Ніколь Вонг очолила юридичну службу Twitter у листопаді 2012 року. Влада США протягом останніх декількох місяців перебуває у центрі пов’язаних із методами отримання інформації скандалами. Так, у травні американське Міністерство юстиції звинуватили у прослуховуванні телефонів співробітників агентства Associated Press і порушенні прав кореспондента Fox News на збір інформації. У червні ЗМІ розповіли про програму PRISM, за допомогою якої американські спецслужби збирали дані про інтернет-користувачів. Впливові компанії заявили, що не знали про існування програми, і не давали спецслужбам прямого доступу до даних своїх клієнтів. Після появи контроверсійної інформації Microsoft і Facebook представили звіти про кількість отриманих останнім часов запитів від спецслужб, згодом аналогічний звіт оприлюднили представники Apple.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Social News Daily.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду