Телефон дублерки Анджеліни Джолі прослуховували у таблоїді News of the World

00:00,
13 Листопада 2013
1385

Телефон дублерки Анджеліни Джолі прослуховували у таблоїді News of the World

00:00,
13 Листопада 2013
1385
Телефон дублерки Анджеліни Джолі прослуховували у таблоїді News of the World
Телефон дублерки Джолі (Angelina Jolie) прослуховував приватний детектив, найнятий таблоїдом, щоб отримати інформацію про її стосунки із Бредом Піттом (Brad Pitt).

Про це стало відомо під час засідання суду, що засідає у Лондоні, над колишніми редакторами видання, повідомляє Reuters.

Нагадаємо, що на лаві підсудних знаходяться вісім осіб, усі вони заперечують свою вину. Серед них - Ребека Брукс (Rebekah Brooks) та Енді Коулсон (Andy Coulson), екс-редактори News of the World, відомі також дружніми стосунками із прем’єр-міністром Великої Британії Девідом Кемероном (David Cameron). Їх звинувачують у прослуховуванні телефонів та спробі уникнення правосуддя.

Як повідомили суду обвинувачувачі, телефон Юніс Хутарт (Eunice Huthart), дублерки і подруги Джолі, News of the World прослуховував у 2005 і 2006 рр. Дані її телефонного номеру та  PIN-код до голосової пошти були знайдені у записах приватного детектива Ґленна Малкера (Glenn Mulcaire), який уже визнав, що здійснював несанкціоноване перехоплення записів голосової пошти на мобільних телефонах на замовлення таблоїду.

За даними обвинувачувачів, телефон прослуховували чотири рази на початку 2006 року, коли Джолі повідомила про свою вагітність.

Також стало відомо, що у списку озаглавленому «Оцінка мішені», знайденому у домі детектива, було ім’я Кейт Міддлтон (Kate Middleton), теперішньої дружини принца Уїльяма. Серед 18 осіб списку значився також мер Лондона Боріс Джонсон (Boris Johnson). Список знайшли під час арешту Малкера у 2006 році. Наразі невідомо, чи стала теперішня герцогиня Кембріджська жертвою прослуховувань.

Водночас прослуховували іншого члена королівської родини – лорда Фредді Уїндзора (Freddie Windsor), кузена королеви.

Також були зламані телефони особистого асистента Пола Маккартні (Paul McCartney) та сестри його екс-дружини Хетер Міллс (Heather Mills).

Інша жертва – коханка колишнього заступника прем’єр-міністра Джона Прескотта (John Prescott) та екс-міністр Тесса Джоуелл (Tessa Jowell), чий чоловік був звинувачений у корупційних зав’язках із італійським екс-прем’єром Сільвіо Берлусконі (Silvio Berlusconi). Її телефон неодноразово прослуховували у березні-липні 2006 року.

Зламаними виявилися також і телефони двох журналістів із конкурентної газети, які відслідковували дану історію.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Пітт і Джолі. technorati.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду