Екс-голову News International Ребеку Брукс визнано винною у перешкоджанні правосуддю

00:00,
16 Травня 2012
1263

Екс-голову News International Ребеку Брукс визнано винною у перешкоджанні правосуддю

00:00,
16 Травня 2012
1263
Екс-голову News International Ребеку Брукс визнано винною у перешкоджанні правосуддю
Ребеку Брукс, її чоловіка та чотирьох інших осіб визнано винними у перешкоджанні встановленню торжества правосуддя, повідомляє Guardian. 

Брукс звинувачують у приховуванні доказів від детективів, котрі розслідували скандал зі зламом телефонів громадян таблоїдом News of the World, а також у підкупі посадових осіб.

Скотленд Ярд підтвердив інформацію про те, що у перешкоджанні правосуддю звинувачено Ребеку Брукс (Rebekah Brooks), її чоловіка Чарлі – товариша прем’єр-міністра, та чотирьох інших осіб.

Брукс інкримінують знищення матеріалів та ком’ютерів з доказами у справі телефонного прослуховування.

Ребеку Брукс поліція затримувала вже двічі – у липні минулого року та в березні цього року, проте обидва рази її відпускали під заставу.

Перешкоджання правосуддю, як відзначає Guardian, розглядається Великобританією як тяжкий злочин, середній термін покарання за який складає 10 місяців ув’язнення, проте звинуваченим може також загрожувати довічне ув’язнення.

У своїй заяві Брукс та її чоловік назвали рішення суду «непереконливим і несправедливим».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Ребека Брукс та її чоловік Чарлі / Sky News
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду