У Полтаві презентували навчально-інформаційну медичну платформу MDCL

У Полтаві презентували навчально-інформаційну медичну платформу MDCL

11:33,
22 Червня 2024
855

У Полтаві презентували навчально-інформаційну медичну платформу MDCL

11:33,
22 Червня 2024
855
У Полтаві презентували навчально-інформаційну медичну платформу MDCL
У Полтаві презентували навчально-інформаційну медичну платформу MDCL
Платформу MDCL розробили для підвищення кваліфікації та обміну знаннями серед медичних фахівців. Це майданчик, де експерти у галузі медицини розміщують навчальні курси та інформаційні ресурси.

19 червня у Полтаві відбулася презентація навчально-інформаційної медичної платформи MDCL.

Про це «Детектору медіа» повідомили організатори заходу.

Розробники впевнені, що платформа MDCL об’єднає медичну спільноту для навчання, підвищення кваліфікації, щоб ділитися знаннями та практичним досвідом.

Презентацію провела авторка курсів з дитячої стоматології та співвласниця платформи Олена Бережна, а також полтавський підприємець та співвласник платформи Артем Гончаров, який продемонструє основні функції та інтерфейс MDCL.

На заході були присутні медичні фахівці, представники місцевої влади, які поділилися враженнями про платформу та  потенціал для розвитку медичної освіти в країні.

«Я вірю у потужний вплив медичної освіти на розвиток галузі та покращення якості надання медичних послуг. MDCL виникла, як реакція на потребу у створенні доступної та високоякісної платформи для обміну знаннями серед медичних фахівців», — відзначила Олена Бережна.

«Для мене важливо, щоб не дивлячись на важкі часи, українські спеціалісти мали змогу, як ділитись своїм досвідом, так і отримувати висококваліфіковані знання. Тому, жодного разу не засумнівався щодо допомоги в ініціативі створення MDCL. Я вірю, що ця платформа стане майданчиком єднання медичних спеціалістів і допоможе розвинути медичну галузь у якісно новий рівень», — підкреслив Артем Гончаров.

Довідково

Олена Бережна — викладачка кафедри післядипломної освіти лікарів-стоматологів ПДМУ, кандидатка медичних наук. Має 20-річну практику дитячого лікаря-стоматолога, власні методи навчання та професійного зростання.

Артем Гончаров — підприємець, громадський діяч, виконавчий директор благодійного фонду «СЗІРІ», член громадського об’єднання «Добродії Полтавщини», письменник, марафонець. За свою кар’єру Артем Гончаров реалізував чимало проєктів для різних ніш, а зараз вирішив зануритись у медичну галузь.

Нагадаємо, платформа «ДонорUA» запустила чатбот зі штучним інтелектом, щоб інформувати про потреби в донорській крові. Долучитися до бета-тестування можуть підписники ChatGPT Plus.

Фото: надане «Детектору медіа» організаторами заходу

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду