«Я би за це вибив всі  зуби». Бенксі опублікував відео про створення графіті в Україні та реакцію на них

«Я би за це вибив всі зуби». Бенксі опублікував відео про створення графіті в Україні та реакцію на них

21:07,
17 Листопада 2022
39943

«Я би за це вибив всі зуби». Бенксі опублікував відео про створення графіті в Україні та реакцію на них

21:07,
17 Листопада 2022
39943
«Я би за це вибив всі  зуби». Бенксі опублікував відео про створення графіті в Україні та реакцію на них
«Я би за це вибив всі  зуби». Бенксі опублікував відео про створення графіті в Україні та реакцію на них
Художник працював на Київщині у листопаді 2022 року.

Анонімний британський вуличний художник Бенксі опублікував у Instagram відеосюжет про те, як робив сім графіті у Києві, Ірпені, Горенці, Гостомелі та Бородянці.

Відеоролик супроводжується українською піснею «Червона рута», яку виконують вуличні музикантки у підземному переході у Києві. Відео закінчується титром про соліарність з народом України, а також корткою репікою невідомого чоловіка, який говорить: «Я би за це вибив всі зуби», дивлячись на графіті з зображенням пенісу. 

Раніше Бенксі підтвердив, що створив сім графіті у Києві та Київській області. 

Художнику належить малюнок на Майдані Незалежності, на якому зображені діти, що гойдаються на гойдалці з протитанкового їжака. Два малюнки Бенксі зробив у Бородянці. На одному — гімнастка стоїть на руках, на ще одному  — хлопець, що кидає на підлогу чоловіка, схожого на Путіна.

Також в столиці та містах Київської області він намалював жінку в халаті з вогнегасником, бородатого чоловіка, що приймає ванну, ще одну гімнастку та броньовану вантажівку з боєголовкою у вигляді пенісу, який, ймовірно, був намальований до приїзда художника в Україну.

Фото: Бенксі/інстаграм

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бандерівка
14:26 / 18.11.2022
Пенсіанєри, ідіть на хуй,на сторінку свого хуйла століть цю дічь, йобана русня
Антибот
10:37 / 18.11.2022
ПЕНСІАНЄРИ.....))))))) Москалику, не пали себе ясно. Таку маячню строчиш, шо капєц)))
ПЕНСІОНЕРИ
02:51 / 18.11.2022
чому така мразота як хряк порошенко гончаренко яйценюк гонтарева та інщі 450 зе депутатів ховаються під різними титулами та їхні діти і йому подібні при владі в ВР не гинуть на передовій в війні а гинуть за цих падлюк прості українці і діти пенсіонерів в яких пенсії трикратно краде влада клоуна зеленського? що це? прості патріоти українці гинуть а такі сволочі ховаються від війни і грабують пенсіонерів задля своєї шкурної наживи! Дай Боже щоб ці ветерани по закінченні війни прийшли до цієї крадущої пенсії зе-банди в крадущу трикратно пенсії верховну з-Раду яка установила незаконно-мародерно собі зарплати по 220000гр. в місяць і посадили їх з головним клоуномкрадієм на нари з конфісканією награбованого в пенсіонерів на користь держави для встановлення нормальних пенсій на основі від реального європейського прожиткового мінімуму згідно стажу і коофіцієнтам доходів від праці!
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду